agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
loczkis może stresik @ ci opóźnia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zreszta po poronieniu to jest dopiero moj 3 cykl, wiec tak naprawde ciezko jest mi okreslic kiedy tak naprawde powinna przyjsc @ ja to sobie tak obliczylam, ale moj organizm moze sobie myslec inaczej
milego dnia w pracy :-) ja ide dopiero na 18 ;-)

pam ja mam taka sama sytuacje- ani @ ani ciazyja czekam jeszcze kilka dni i znowu zrobie test, chociaz nadzieje juz stracilam.
ogolnie z moich objaowow pielegniarka mowila ze wszystko wskazuje na ciaze tylko ten cholerny test nie chce wyjsc... ona tez mi kubicuje 
pam trzymam kciuki bardzo mocno :-)
i ja mialam @ od 1 wrzesnia do 4 wrzesnia czyli okolo tydzien przed toba a owulke mialysmy w teym damym czasie
tylko ze ja mam cykl 28-29 dnija mam Frist Response, Clearblue Colour Change Tip i jeszcze jednek jakis mialam ale nie pamietam, CelarBlue sa od 25 a te wlasnie co nie pamietam byly 15.... a First Response nie wiem bo nie piszePam a jaki masz tescik,jestem zainteresowana zakupem dobych testow ciazowych:-)
Trzymam mocno kciuki, tak bardzo chciałabym zeby to była ciąża...;-)
Niby się ciesze z tych wakacji, ale jakoś z humorem u mnie kiepsko... nie wiem co się ze mną dzieje..