Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to super basik, nareszcie ktos z moich rejonow dlugo sie staracie? jezeli moge zapytac, to czy chodzisz do ktoregos polskiego ginekologa w Galway? z tego co wiem, to sa dwie panie- jedna w polmedzie a druga w terrycenter czy jakos tak. bylas ktorejs? pozdrawiam
loczkis staramy sie od tego cyklu,i mam nadzieje ze nie potrwa to dlugo....U Pan ginekolog jeszcze nie bylam,opini nie znam...,a Wy jak dlugo sie staracie?
witaj agnieszko dla mnie wszystkie nicki sa nowe basik ja w sierpniu zeszlego roku odstawilam tabletki, i w marcu tego roku zaszlam. niestety poronilam w czerwcu. od tego czasu staramy sie znowu. teraz koncze 3 cykl po poronieniu, a ze mam ostatnio dlugie cykle (ok. 37 dni) to to troche trwa ja bylam u doktor w Terrycenter jak bylam pierwszy raz w ciazy. teraz mam zamiar wybrac sie do polmedu tak dla porownania. mam nadzieje, ze szybko wam sie uda pozdrawiam
Loczkis moja znajoma bardzo sobie chwali Pania sempke,utrzymala jej bardzo zagrozona ciaze(dzis jest w 7 miesiacu).Wspolczuje z powodu poronienia;(
pozdrawiam
dzieki basik, moze sie do niej wybiore. problemem jest tylko to, ze ona przyjmuje tylko w co druga srode ja sie wkurzam, bo ani @ nie widac i ciazy tez brak! niech juz wreszcie przyjdzie, zebym mogla sie starac od nowa ;-)