Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko, ze ja mam takie godziny, ze nigdy nie pracuje dluzej niz 4 h pod rzad. np dzisiaj ide na 12 do 14, a potem 18-21
wiem, ze to troche pokickane, ale sie juz przyzwyczailam
ja licze kazdy cykl, bo my sie staralismy od razu, nie robilismy zadnej przerwy.
poszukaj moze na poczatek na pol etatu, moze wlasnie w jakims sklepie albo cos takiego
mi duzo pomaga to, ze uzywam jezyka na codzien, i juz sie nawet nie zastanawiam tylko gadam
niby nie mialam problemow z jezykiem, bo duzo sie uczylam w Polsce, ale jednak tak na codzien to zupelnie cos innego. jak nie rozumiem jakiegos slowa, bo irlandczycy maja tragiczny akcent, to sie po prostu dopytam i tyle
bylam kiedys swiadkiem jak jedna kasjerka (Irlandka) nie mogla sie dogadac z taka starsza babcia, no za cholere nie rozumiala czego ona od niej chce, i to mnie troche podnioslo na duchu
skoro ona moze miec problem, to tym bardziej ja
duzo mi tez pomoglo ogladanie angielskiej tv, bo my jako jedyni w naszym miescie przez 2 lata nie mielismy polskiej tv, dopiero niedawno kupilismy
trzymam za ciebie kciuki