reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Teraz jest troszeczkę większy i obcielismy go w Polsce, bo on ma włosy które bardzo szybko rosną. To jest rasa maltipoo - matka maltańczyk, ojciec czarny pudelek miniaturka. Bardzo przyjacielski pies, nie leni się, jest dla alergików i uwieeeelbia dzieci.

Pam napewno trochę uśpi i oczywiscie zabierze całą twoją uwagę. My odkąd mamy Luckiego jakos tak psychicznie odpoczelismy. On jest naszym oczkiem w głowie i nad nim sie skupilismy. Śmiejemy sie, że nasi znajomi mają dzieci a my mamy psiaczka. On swego czasu tez był jak dziecko.

aniolkowa sliczny psiaczek, ja kocham psy w ogóle wszystkie zwierzaczki kocham:-) w Pl mam pieska teraz moi rodzice się nim zajmóją, a tu mamy króliczka, bo ja bez zwierzaków zyć nie mogę:-D a na psa tutaj bym sie nie zdecydowała, bo niebyłoby co znim zrobić jak latamy na urlop.
Pam jak juz bedziesz miała kociaka w domku to wrzucaj foty:tak:
Agitatka, loczkis mocno zaciskam za Was kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) Za reszte dziewczyn oczywiście też:-p;-)

A ja się modle żeby u nas śnieg nie zaczął padać, widząc co sie dzieje w Anglii boje się, że jak i u nas tak bedzie to lotnisko mi zamkną i nie polece do Polski:baffled: chyba by mnie rozniosło, jak przez jakiś śnieg miałabym nie polecieć:crazy: Jak narazie śniegu nie ma i niech tak zostanie, od poniedziałku moze sobie sypac i sypać:-D:-p

aniolkowa tak, zawsze na dzień przed transferem dostawałam żel dopochwowy z progesteronem, nazywal się Crinone gel i miałam go brac do dnia tetowania:tak: A czemu pytasz? przeciez Ty nie podchodzisz do ivf...

reklama
Pytam bo gdzieś ostatnio wyczytałam ze dziewczyna miała niedomogę ciałka żółtego i każda jej ciąża kończyła sie jeszcze przed zagniezdżeniem, pomyślałam o Tobie. wystarczyło brać duphaston zaraz po owulacji i było ok. ale jak dają przed transferem to znaczy, ze to u ciebie nie to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry