reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii kochana a z jakiego lotniska lecisz, bo ja tu czytam, że z powodu ataku zimy są pozamykane niektóre i mogą być utrudnienia w podróżach.

U mnie to już sporo śniegu i temperatura 0 stopni :-) A mój mały chory nie może wyjść :-(

reklama
Roxii mam nadzieje, ze spokojnie polecisz, wkurza mnie to, ze kilka centymetrów sniegu spadnie, a oni tu panike sieja :wściekła/y: u nas na razie nie ma, i mam nadzieje, ze do nas nie dojdzie :tak: kurcze dziewczyny czuje sie tak, jakbym miala zaraz @ dostac :-( bola mnie plecy i wogole jakos tak niewyraznie sie czuje :-( chyba moja owulka sobie robi ze mnie jaja :-D

tygryseczek jakby patrzec na ostatnie dwa cykle, to za tydzien :tak: ale sama juz nie wiem, bo w tym cylu jestem bez lekow, wiec moze bedzie szybciej :-D na razie sie nie zastanawiam, tylko dzialamy :-D:-D:-Da jak u ciebie? kiedy testujesz?

Kotek juz z nami :-D narazie biega po kuchnio-salonie :-D moj go chcial orzchic Hanibal ale zglosilam maly protest :-pwrzucem wam fotki za niedlugo jak tylko maly/mala sie uspokoi troszke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry