hejka dziewczynki

widze, ze wczoraj nastroje paskudne panowaly..... to nic, wazne, ze dzis jest juz lepiej.
loczkis, sukieneczka super

bardzo mi sie podoba. Tylko, ze ja nie kupilabym nic bez przymierzenia. Pamietam jak moja siostra wychodzila za maz, ja tak dla jaj, tez przymierzylam sobie sukienke ktora mi sie bardzo podobala i wiecie co? okazalo sie ze ecru wcale mi nie pasuje, jakos gubilam sie w tym kolorze i zdecydowanie lepiej bylo w bialym. Poza tym loczkis, trzyma kciuki, mam nadzieje ze Twoje staranka beda owocne.
Aniolkowa, nie ma sensu sie zastanawiac teraz czy staranka byly za wczesnie czy za pozno. Ja mam nadzieje i zycze ci tego zeby bylo efektowne

&&&& mi mierzenie tempki i obserwacja cyklu tez sie spodobala
Agitatka, zazdrosze ze mozesz sobie poprawic humorek winkiem. U mnie niestety ta opcja odpada, czerwone wino wywoluje u mnie ataki migreny wiec wole nie ryzykowac.
Roxii, pochwal sie co fajnego kupilas
Tygryseczek &&&&&&&&&&&
Ja dzis sie czuje jakbym miala PMS, caly czas mi sie chce plakac i jakies takie napiecie nerwowe czuje. Tez dzis rano wykrzyczalam mojemu P. ze ja wracam do polski a on niech sobie robi co chce. Pozniej zrobilo mi sie przykro i przyszlam go przeprosic z talerzem nalesnikow z twarozkiem, a na wierzchu zrobilam serce z bitej smietany ..... taki to nerwus ze mnie, najpierw wykrzycze a pozniej przemysle :/ Poza tym wiecie co.... dzis mam 4 dzien okresu i wkladka czysta... w pierwszy dzien mnie tylko zalalo, bo nawet wyplakiwalam sie Wam tutaj a nastepne dwa dni to tylko plamienie lekkie mialam...Cos ten moj organizm wariuje...