Roxii
Mamusia 2013 :)
aniolkowa jak będę miała przepis na tą Sangrię to wam podam, bo była naprawde pyszna!
U nas tez dzisiaj leje i ciśnienie do du... bo nieciekawie się czuję, do tego jeszcze @
Cieszę się że jutro wolne to się wyśpię, odpocznę i wygrzeje, może sampoczucie tez się poprawi.
Szkoda, że wczoraj nie udało Wam się nigdzie wyjść, ale za to miałaś domowe spa zawsze to jakiś relax;-) Co do bóli głowy to też mam z tym problem, często mi się to zdarza i niestety za każdym razem muszę wziąć tabletkę, bo inaczej nie przejdzie i zacznie boleć coraz mocniej
odziedziczyłam to po babci i mamie, one też od zawsze się z tym zmagały, jakis taki cholerny gen od bólu głowy się u nas rodzinnie ciągnie...
U nas tez dzisiaj leje i ciśnienie do du... bo nieciekawie się czuję, do tego jeszcze @
Cieszę się że jutro wolne to się wyśpię, odpocznę i wygrzeje, może sampoczucie tez się poprawi.Szkoda, że wczoraj nie udało Wam się nigdzie wyjść, ale za to miałaś domowe spa zawsze to jakiś relax;-) Co do bóli głowy to też mam z tym problem, często mi się to zdarza i niestety za każdym razem muszę wziąć tabletkę, bo inaczej nie przejdzie i zacznie boleć coraz mocniej
odziedziczyłam to po babci i mamie, one też od zawsze się z tym zmagały, jakis taki cholerny gen od bólu głowy się u nas rodzinnie ciągnie...
)
A ja ogólnie nie należę do często chorujących. Ah...