Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kto wypisuje recepte na dwa tygodnie? ja tez mysle, ze troche nie bardzo byl ten gin
zreszta stwierdzilismy, ze miesiac odpoczynku nam sie przyda ;-)moze rzeczywiscie owulka bedzie szybciej, ja lece dopiero w sobote, wiec jakas mala szansa jeszcze jest 
Cieszę, się że u Ciebie lepiej i humorek dopisuje
No i może faktycznie jeszcze zdążycie coś zmajstrować zanim polecisz do pl;-) U mnie dziekuję, jakos leci, ostatnio mam jakieś stany depresyjne, ale u mnie to normalne, więc zupelnie się już tym nie przejmuję i chyba się do tego przyzwyczaiłam
Gdzie mieszkasz? nie miała byś ochcoty zaprosić koleżnaki i pochwalić się ta Twoją uprawa???

toż to lekka przesada... strasznie dużo! Kurde no on chyba sobie jaja robi wypisując Ci jedno opakowanie i w zasadzie zmuszajac Cię żebyś niedługo znów do niego przyszla na wizytę
Jestem rozczarowana takim zachowaniem lekarza
Załatw sobie tego dupka z pl albo idź tam do niego jeszcze raz i niech wiecej Ci przepisze, co on sobie myśli...
No ale nic z tym nie zrobię, to i tak dopiero poczatek, więc muszę się uzbroić w ciepliwość i grzecznie się szprycować
A wieczorem ok. 20 już bym z chęcią leżała w łóżku. Jem śniadanko, mdłości się uaktywniają <jupi> Jeszcze i więcej poproszę.

U mnie najbliźsli znajomi i rodzina wiedzą wieć udaje mi się unikac takich sytuacji, bo nikt tego tematu nawet nie prousza, ale czasem gdzies się słyszy takie głupie teorie i uwagi innych, które niestety bolą....
ja niestety już jutro do pracy
Masz racje, od takich ''kolezanek'' to jak najdalej. Ja w sumie dlatego nikomu nic nie mowie o naszych staraniach bo jak sobie pomysle o tych wszystkich ''dobrych radach'' to mi sie rzygac chce. Kazdy nagle staje sie specjalista od ''robienia dzieci''
Ehh..... masz racje, szkoda nerwow...