Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kto wypisuje recepte na dwa tygodnie? ja tez mysle, ze troche nie bardzo byl ten gin
zreszta stwierdzilismy, ze miesiac odpoczynku nam sie przyda ;-)moze rzeczywiscie owulka bedzie szybciej, ja lece dopiero w sobote, wiec jakas mala szansa jeszcze jest 
Cieszę, się że u Ciebie lepiej i humorek dopisuje
No i może faktycznie jeszcze zdążycie coś zmajstrować zanim polecisz do pl;-) U mnie dziekuję, jakos leci, ostatnio mam jakieś stany depresyjne, ale u mnie to normalne, więc zupelnie się już tym nie przejmuję i chyba się do tego przyzwyczaiłam
Gdzie mieszkasz? nie miała byś ochcoty zaprosić koleżnaki i pochwalić się ta Twoją uprawa???

toż to lekka przesada... strasznie dużo! Kurde no on chyba sobie jaja robi wypisując Ci jedno opakowanie i w zasadzie zmuszajac Cię żebyś niedługo znów do niego przyszla na wizytę
Jestem rozczarowana takim zachowaniem lekarza
Załatw sobie tego dupka z pl albo idź tam do niego jeszcze raz i niech wiecej Ci przepisze, co on sobie myśli...
No ale nic z tym nie zrobię, to i tak dopiero poczatek, więc muszę się uzbroić w ciepliwość i grzecznie się szprycować
A wieczorem ok. 20 już bym z chęcią leżała w łóżku. Jem śniadanko, mdłości się uaktywniają <jupi> Jeszcze i więcej poproszę.

U mnie najbliźsli znajomi i rodzina wiedzą wieć udaje mi się unikac takich sytuacji, bo nikt tego tematu nawet nie prousza, ale czasem gdzies się słyszy takie głupie teorie i uwagi innych, które niestety bolą....
ja niestety już jutro do pracy
Masz racje, od takich ''kolezanek'' to jak najdalej. Ja w sumie dlatego nikomu nic nie mowie o naszych staraniach bo jak sobie pomysle o tych wszystkich ''dobrych radach'' to mi sie rzygac chce. Kazdy nagle staje sie specjalista od ''robienia dzieci''
Ehh..... masz racje, szkoda nerwow...