Noelka spokojnie ze wszystkim zdążysz, tak jak dziewczyny piszą, powolutku do celu 
abed jakie staro? no prosze cie, mloda babka z ciebie
jak szukanie pracy?
Joasia, Noelka, ale ten czas szybko leci
Roxii to jestes dobra, ze sie sama zdjagnozowalas
to ja wtedy pisalam, ze mam podobne objawy, ale u mnie to chyba nie jest ta sama choroba, albo jest ale mniej zaawansowana, bo ja az takich pregow nie mam 

abed jakie staro? no prosze cie, mloda babka z ciebie
jak szukanie pracy?Joasia, Noelka, ale ten czas szybko leci
Roxii to jestes dobra, ze sie sama zdjagnozowalas
to ja wtedy pisalam, ze mam podobne objawy, ale u mnie to chyba nie jest ta sama choroba, albo jest ale mniej zaawansowana, bo ja az takich pregow nie mam 
jeszcze GP to rozumiem że mógł tego nie wiedzieć, bo dla mnie to nie lekarz, ale ja byłam z tym u specjalisty, dermatologa w Pl i to była prywatna wizyta. Nierozumiem jak lekarz dermatolog mógł tego nie wiedziec, tym bardziej ze z tego co wyczytałam to wcale nie jest taka rzadka choroba
I z jednej strony ciesze się, że w koncu wiem co mi jest, ale z drugiej nie wiem co teraz, czy iść z tym do lekarza i powiedziec co mi jest czy nie. Bo wiecie nidługo transfer więc niebardzo będe mogła brać jakiekolwiek leki, nawet te tabletki takie zwykłe przeciwalergiczne muszę odstawic, bo tam jest napisane że w ciąży ich brac nie można...
A potem eureka