aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja kupiłam na recepcji gdzie przyjmuje moj pl gin. Musza miec na stanie. Gdzie twój przyjmuje? W jakiejś klinice? Albo zamów przez bootsa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest cos takiego jak pokrzywka idiopatyczna czyli taka która pojawia się bez przyczyny może ty to własnie masz... albo jakaś inna musiałabyś sobie poczytać o rodzajach pokrzywki bo jest tego naprawde duzo w necie i moze coś cie naprowadzi, moze jest coś co powoduje u ciebie te ślady ale poprostu nie zwracasz na to uwagi. Dał Ci lekarz jakies leki na to?????
musze bardzo się kontrolować, jak jestem między ludzmi... Natomiast jak przestaje brac te tabletki to po kilku dniach robi się nieciekawie i bardzo mnie swędzi całe ciało co oczywiscie powoduje natychmiastową reakzcje czyli pregi na całym ciele, a im więcej się drapie tym jest gorzej i tak w kółko, także nie wiem jak to bedzie jak bedę musiała je odstawić i nie brać przez całą ciazę....
Nie wiem narazie nic z tym nie bede robic, po transferze nie będę brała tych tabletek na alergie i zobacze jak bedzie. Jesli się uda i bede w ciaży, a objawy się nasilą to wtedy pójd ez tym do GP i zobaczymy.
ja wiem ze oni tu tego leku nie znaja za bardzo wiec moze dlatego tak, no ale co ten gin nie wiedział o tym ze tak trudno jest zdobyć ten lek??? kurka moze faktycznie zamów ze stroni bootsa....
ja tez jestem alergiczka, atopowe zapalenie skory, ale o dziwo po przeprowadzeniu sie do UK mi zlagodniala. Czyzby caly ten shit w ich jedzeniu mi pomogl
Masz racje nie mow nic w klinice, ale na twoim miejscu juz bym odpuscila sobie tabletki na alergie, bo jednak bez powodu nie sugeruja na ulotkach zeby nie prowadzic po niektorych, one jednak troszke hormonow zawieraja albo innych specyfikow. Przynjamniej bedziesz miala pewnosc, ze nic nie zaszkodzi twojej kuracji zastrzykami itd.
a moze twoj lekarz po prostu jakos inaczej go zapisal, albo oni nie moga tego przeczytac? moze to glupie, ale nic innego mi nie przychodzi do glowy :-( a jak w bootsie maja na stronie, to chyba na miejscu tez powinni miec, albo chociaz beda mogli go zamowic, probowalas juz tam? trzymam kciuki, zeby ci sie udalo, i nie denerwuj sie, na pewno wszystko bedzie dobrze 
w sumie nie biore zadnych lekow, mialam przepisane zwykle przeciwalergiczne, ale przez starania nie bralam ich wcale, bo sie balam, ze moga mi zaszkodzic :-( pytalam lekarza tutaj, jak juz bylam w ciazy, czy ta przypadlosc moze powodowac problemy, ale babka twierdzila, ze nie.
te tabletki zadnych hormonów niezawierają wiec raczej nie wpłyną na kurację zastrzykową, ale w ciaży to ja ich brac nie będę mogła jak już wczesniej wspominałam. A ty na to atopowe zapalenie skóry bierzesz jakies leki?? jak Ci się to objawia???
Dobrze, ze z wiekiem ci zelżało. Ja na szczęście aż do krwi się nie drapie, choć nie wiem jak by było gdybym całkiem odstawiła tabletki.... własnie tego się obawiam. Trafic na dobrego dermatologa to naprawdę szczęście, którego ja nie miałam. Zobaczymy jak teraz in vitro się nie uda i nie będę w ciąży to może poruszę tą sprawę, pójde do GP i najzwyczajniej w świecie powiem mu co mi jest i wytłumacze. Ale boję się tego że on nie bardzo będzie wiedział o czym ja w ogóle mówię... no zobaczymy. Czytałam trochę o tej chorobie i często ma ona podłoze psychologiczne i łaczy się z depresją i stanami lękowymi, a ja niestety jestem poddatna na takie rzeczy
Wyczytałam nawet że w leczeniu tej pokrzywki czasami stosuje się antydepresanty i czesto one przynoszą dobre rezultataty, o ile depresja jest powodem tej choroby. Mi samej cieżko ocenić, ale bradzo możliwe że u mnie jest to na tle psychicznym...