Agitatka no widzisz, to jest tak jak ja zawsze mowie: plany planami, a zycie i tak zrobi swoje
planowalas isc do pracy, a tu prosze, dzidzia sie pojawila i musisz szybciej do Polski zjechac
fajnie, ze maly pojdzie do zerowki juz w Polsce, to zawsze lepiej jak zacznie razem z innymi dziecmi, bo potem coraz trudniej byloby mu sie przestawic ;-) chociaz takie dzieci lapia wszystko w mig ;-) to teraz odpoczywaj i juz sie nie stresuj kochana, dzidzia to czuje 
planowalas isc do pracy, a tu prosze, dzidzia sie pojawila i musisz szybciej do Polski zjechac
fajnie, ze maly pojdzie do zerowki juz w Polsce, to zawsze lepiej jak zacznie razem z innymi dziecmi, bo potem coraz trudniej byloby mu sie przestawic ;-) chociaz takie dzieci lapia wszystko w mig ;-) to teraz odpoczywaj i juz sie nie stresuj kochana, dzidzia to czuje 
a niech ma, poki sie dzidzia nie pojawi
Ja słyszałam już o takich historiach kiedy agencje próbuja naciągnąc lokatorów na pokrywanie szkód. Nam naszczęście jeszcze nic takiego się nie przydażyło i zawsze zwracali cały depozyt. Trzeba pilnowac żeby stan mieszkanie był spisany przed wprowadzeniem się, bo potem właśnie takie cyrki wychodzą i naciągają ludzi. Ale wiadomo jak się pierwszy raz wynajmuje z agencji to człowiek zielony i nie bardzo wie na co zwracac uwage. Przykro mi ze tak wyszło:-( Moze da się jeszcze gdzieś odwołać z tym co???
czeka mnie trochę pracy....a raczej nauki
W styczniu byłam znowu w Polsce i gin.powiedzial ze niestety zeby wszystko zaobserwowac w moim organizmie musze byc na obserwacji co naajmniej ok.3-4 mies.ale ze ja pracuje tu w Irlandii to nie dam rady przyjechac na 4 mies.do Polski.a przez tel.niestety sie nie da;-);-)Z M postanowilismy poszukać pomocy tu no i takim cudem znalazlam sie na Forum w poszukiwaniu pomocy...