Roxii
Mamusia 2013 :)
Agitatka trylogia Greya jest dostepna w języku polskim, ja dwie pierwsze części kupiłam w Polsce, ale trzecią kupiłam juz tu w UK, zamówiłam w polskiej księgarni internetowej ksiazka.co.uk
Własnie dzisiaj rano listonosz ją dostarczył:-) Bardzo szybko przyszła, zamówiłam ją w piątek popołudniu a dziś już ja mam w domku. Muszę szybko ogarnąć siebie i chatę a potem zabieram się za czytanie. Agitatka naprawde polecam, książka super!!!!
Szkoda mi ciebie i twojego maluszka, domyślam sie co przechodzisz jak on cały czas chory
kucze no a nie możesz spowrotem isc do GP i powiedziec ze mimo przyjmowania antybiotyku choroba nawraca? kurcze no przeciez w koncu musi być jakiś sposób, żeby go wyleczyć raz nazawsze....
To ty jeszcze mamie nie pwoiedziałaś o ciaży??? kurcze na co ty czekasz? ja już dawno poinformowałbym najbilższą rodzine
nie czekaj na nic tylko dzwoń żeby przekazać tą wspaniałą wiadomość:-)
O jaką moją pierwszą wizytę pytasz???
Własnie dzisiaj rano listonosz ją dostarczył:-) Bardzo szybko przyszła, zamówiłam ją w piątek popołudniu a dziś już ja mam w domku. Muszę szybko ogarnąć siebie i chatę a potem zabieram się za czytanie. Agitatka naprawde polecam, książka super!!!!Szkoda mi ciebie i twojego maluszka, domyślam sie co przechodzisz jak on cały czas chory
kucze no a nie możesz spowrotem isc do GP i powiedziec ze mimo przyjmowania antybiotyku choroba nawraca? kurcze no przeciez w koncu musi być jakiś sposób, żeby go wyleczyć raz nazawsze....To ty jeszcze mamie nie pwoiedziałaś o ciaży??? kurcze na co ty czekasz? ja już dawno poinformowałbym najbilższą rodzine
nie czekaj na nic tylko dzwoń żeby przekazać tą wspaniałą wiadomość:-)O jaką moją pierwszą wizytę pytasz???
no to w takim razie idź tam w środę i powiedz co się dzieje, przecież kurcze tak być nie moze... biedny ten twój maluszek