bajeczka
Fanka BB :)
No dziewczyny byłam i widziałam nasza dzidziulkę.
:-)
Wszystko jest w porządku, 2 rączki, 2 nóżki, główka i serducho bije. Ma 3,4 cm. Machała nawet rączkami.
Jestem ogromnie szczęśliwa, niesamowite uczucie, jeszcze w szoku jestem. Od samego rana miałam stresa jak to będzie na tym usg, bo 3 miesiące jednak żyłam w niepewności czy wszystko dobrze. Ale teraz jestem już spokojna.
Oj dziewczyny żebyście wy tak wkrótce zobaczyły coś taki pięknego jak ja. Napewno tak będzie. Życzę Wam tego z całego serducha. pozdrawiam:-);-)
:-)
Wszystko jest w porządku, 2 rączki, 2 nóżki, główka i serducho bije. Ma 3,4 cm. Machała nawet rączkami.
Jestem ogromnie szczęśliwa, niesamowite uczucie, jeszcze w szoku jestem. Od samego rana miałam stresa jak to będzie na tym usg, bo 3 miesiące jednak żyłam w niepewności czy wszystko dobrze. Ale teraz jestem już spokojna.Oj dziewczyny żebyście wy tak wkrótce zobaczyły coś taki pięknego jak ja. Napewno tak będzie. Życzę Wam tego z całego serducha. pozdrawiam:-);-)
bo 1 i 2 dzien lalo sie ostro no i bol podbrzusza w 3 dniu cisza sucho dopiero w 4 dniu zaczelo sie znuff lac i to tak ze w ciagu godz zuzylam dwie podpaski