hej moje kochane...
ja sie czuje w miare ok... jedynie mnie kluje podbrzusze tak jak jajnik przed owulacja... no i jak troszke sie zmecze albo pochodze to brzuch jak na @ boli ale jak siade to przestaje bolec... tak to nic wiecej jak na razie nie mam... no i cyce po bokach bola ale tylko jak sie dotkne... a i zauwazulam ze zyly na piersiach sa bardziej widoczne i moje cyce wygladaja troche jak niebieskie :-):-):-)

troche sie teraz zaczynam martwic czy aby nie za wczesnie... to chore jest... wczesniej beczalam ze nie moge zajsc w ciaze a teraz przezywam :-):-):-) ogolnie sie troche boje bo pierwsze usg moze w 12tc albo pozniej... w ogole dziewczyny pisay ze jak z ciaza jest wszzystko ok to ma sie tylko 2 usg

moj tz to juz doczekac sie nie moze... juz sobie planuje... ze bez wzgledu czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka to bedzie uprawiac bodyboard jak tatus :-):-)

w ogole juz zaczelam ogladac pierdoly dla bobasa... wiem w sumie co kupie bo jesli chodzi o kolor to my z tz lubimy buc ,,INNI'' :-)

tzn stawiamy na kolor poscieli bialy albo kremowy, ciuszki to biale i czerwone no i moze czarne... a wozek carny albo bialy z hawajskimi kwiatami :-):-):-) aaaa i lozeczko biale... wiec tak uniwersalnie bo i dla chlopca i dla dziewczynki... tylko jak beda blizniaki no to x2 :-):-):-) moj to juz obdzwonil chyba wszystkich :-):-):-) zaczal od szefa (jego szef wiedzial o wszystkim, sam nam dal namiary na lekarza akupunktory ktory jest tutaj bardzo ceniony i pomogl wielu kobietom takim jak ja ale jakos sie nie zdecydowalismy... tzn chcielismy isc ale wczesniej zaszlam w ciaze :-):-))... w ogole numer bo szef gdzies w azji a moj tz nie wiedzial wiec go obudzil bo to u nich nad ranem bylo, ale szef sie ucieszyl i gratulowal... :-):-):-) ja jeszcze czekam zeby mojej rodzince poweidziec bo chce sie upewnic ze wszystko bedzie ok a poza tym chce im wyslac zdjecia... :-):-):-)
kochane a jesli chodzi o termometr to ja wam polecam taki jak jest na zdjeciu, trzeba poszukac w aptekachi mozna go kupic samego ok £10ale juz nie pamietam w jakiej aptece go kupywalam... jest fajny bo ma miekka koncuwke taka gumowa wiec sie wygina:
Philips AVENT Digital Thermometer Set - Boots
a taki kupilam na ebay (do 2 miejsc po przecinku):
BBT CENTIGRADE FERTILITY THERMOMETER high accuracy on eBay (end time 27-Jul-09 10:46:57 BST)
w sumie ten drugi czasami mnie wnerwial ale np na zwyklum termometrze mialam 36.8 nastepnego dnia to samo ale widzialam ze tempka rosnie bo ten z dwoma miejscami po przecinku pokazal... np bylo 36.81 a nastepnego dnia 36.89 wiec jest roznica ale na normalnym termometrze jej nie widzisz... ja bede sobie ogladac wasze wykresiki i bede starala sie pomoc... mam nadzieje ze tak jak mi uda wam sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu z mierzeniem tempek