reklama

Staraczki na Wyspach

zapomniałam napisać co u mnie:-p
tak więc
wreszcie jest wzrost tempki:-D:-D:-):-) ciesze sie bardzo bo dziś jest 31 dc i tak długo na nią czekałam, no i okazało sie że te plamienia to jednak były okołoowulacyjne po nich pokazał sie śluz płodny:tak: i ładny wzrost:-), mam nadzieje że taka wysoka tempka utrzyma sie przez najbliższe kilka miesięcy, narazie pozostaje mi czekać na testowanie.
musze sobie nowy suwaczek wstawić bo ten jest za krótki do mojego cyklu:dry:

widzialam wlasnie .. wy nie wiecie ale ja tu czowam i ogoladam wasze wykresiki :tak::tak::tak::tak: sliczny skok masz... na poczatku myslalam ze moze owulka byla w25dc ale jak teraz testy pokazuja ze owulka bedzie to znaczy ze bedzie dopieo teraz... :tak::tak::tak: ale sie ciesze... moglabys dolaczyc do grona kwietnioweczek bo tamna forum to nudy ze masakra... niewiele nas tam jest a moze i sporo ale nikt nie pisze a jak pisze to jakies tam pierdoly... nie ma jak to znajome kobietki :tak::tak::tak: i to z uk :-) tak jak pisalam wczesniejze dobrze ze mierzylam tempke... tak samo ty...pewnie bys pomyslala ze to plamienie to @ a to owulka :tak::tak::tak: wiec teraz musi sie udac... trzymam kciuki kochana... i do zobaczenia na forum kwietnioweczek albo juz majoweczek... bp jak dzisiaj jest owulka to termin na 1 maja albo na koniec kwietnia :-)
tak w ogole to zaciaz bo nie chce sie sama stresowac przed porodem tutaj!!!!! :-):-):-):-)

reklama
Witamy wsród nas:-) jasne ze razem raźniej, zawsze można podzielic się swoimi wątpliwościami i dowiedzieć się czegoś nowego. Mi to forum baaaardzo pomogło w sensie psychicznym nie czuję się już taka samotna z miom problemem:tak:
Jak długo się staracie, skąd jesteś???
Pozdrówka!:-D
Witam!!!!
Dziekuje za cieplutkie przyjęcie do Waszego grona!!!
Jesli chodzi o mnie droga Roxii mieszkam w Birmingham od 3 lat.
Z moim lubym jesteśmy ponad 9 , a staramy sie dobre 2 latka...niestety bez powodzenia :-( .Ciesze sie ,ze znalazłam sie na tym forum...bo myślę,ze dzieki niemu dowiem się czegoś więcej!Pozdrawiam Was Gorąco!!!

zapomniałam napisać co u mnie:-p
tak więc
wreszcie jest wzrost tempki:-D:-D:-):-) ciesze sie bardzo bo dziś jest 31 dc i tak długo na nią czekałam, no i okazało sie że te plamienia to jednak były okołoowulacyjne po nich pokazał sie śluz płodny:tak: i ładny wzrost:-), mam nadzieje że taka wysoka tempka utrzyma sie przez najbliższe kilka miesięcy, narazie pozostaje mi czekać na testowanie.
musze sobie nowy suwaczek wstawić bo ten jest za krótki do mojego cyklu:dry:
No mellisa w takim razie działajcie teraz ostro:-p, mam nadzieję że tym razem się uda:tak: mocno trzymam kciuki:-D

Witam!!!!
Dziekuje za cieplutkie przyjęcie do Waszego grona!!!
Jesli chodzi o mnie droga Roxii mieszkam w Birmingham od 3 lat.
Z moim lubym jesteśmy ponad 9 , a staramy sie dobre 2 latka...niestety bez powodzenia :-( .Ciesze sie ,ze znalazłam sie na tym forum...bo myślę,ze dzieki niemu dowiem się czegoś więcej!Pozdrawiam Was Gorąco!!!
kasiulka napewno wiele nowych rzeczy się dowiesz ja właśnie dzięki dziewczynom z forum jeszcze jakos się trzymam i to one namówiły mnie żeby się nie poddawać i dalej próbować:-) Jak skończę @ to zaczynam mierzenie tempki, wcześniej nawet do głowy by mi to nie przyszło, a dzięki dziewuszkom wiem że to może duzo pomóc:tak:
Także zapraszamy do nas i życze szybkiego zafasolkowania:-D

hejka dziewuszki:-):-)

sandra normalnie czuć z daleka jaka jesteś szczęśliwa:-):-) fajnie tak już mysleć o tym wszystkim znaczy o ubrankach wózkach itp...
ja jeszcze nie mysle nawet mam kilka książek na temat ciązy kupiłam już dawno ale jeszcze do żadnej nie zajrzałam czekam na odpowiedni moment;-):tak: nawet dostałam taki fajny pamiętnik ciąży gdzie można robic zapiski rózne wklejac zdjecia z usg itd.. juz nie moge sie doczekać kiedy zaczne go wypełniać ale jak narazie wszystko leży w pudle

cześć kasiulka:-) miło że do nas dołączyłaś, mam nadzieje że szybko zafasolkujesz:-) póki co zagladaj do nas:-)

ewka co u ciebie? skończyły sie już te plamienia??
Hej kochana :-).Tak plamienia sie skonczyly teraz sie niby zaczal okres plodny u mnie ale dzis mam bardzo duzo sluzu takiego bialego jak mleko i taki rzadki:baffled:. Ja to wam zawsze wszystko szczegolowo napisze:baffled:. Przepraszam:zawstydzona/y:

No dziewczyny byłam i widziałam nasza dzidziulkę.:-D:-):-D Wszystko jest w porządku, 2 rączki, 2 nóżki, główka i serducho bije. Ma 3,4 cm. Machała nawet rączkami. :tak:Jestem ogromnie szczęśliwa, niesamowite uczucie, jeszcze w szoku jestem. Od samego rana miałam stresa jak to będzie na tym usg, bo 3 miesiące jednak żyłam w niepewności czy wszystko dobrze. Ale teraz jestem już spokojna.
Oj dziewczyny żebyście wy tak wkrótce zobaczyły coś taki pięknego jak ja. Napewno tak będzie. Życzę Wam tego z całego serducha. pozdrawiam:-);-)

Ojej jak Ci fajnie :tak: super, ze wszystko w porzadku, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze bo ja bym juz tez pewnie swoja fasolke zobaczyla:-( a tak w zeszlym cyklu sie nie udalo niestety:-(, mam nadzieje, ze w tym bedzie inaczej :happy2:
Duzo zdrowka Wam zycze :-D

hej kobitki :-D
Sandra strasznie sie ciesze Twoim szczesciem, :-) mam nadzieje, ze juz w krotce my wszystkie bedziemy tak radosnie patrzec na swiat:-D
Kasie witaj na forum i zycze owocnych staranek :tak:
Ja tym czasem w pelni staranek chociaz do owu jeszcze chyba kilka dni, brzusio pobolewa tak jak zawsze w srodku cyklu, ale jeszcze nie jest to ten specyficzny bol, zrobilam wczoraj pierwszy test owu wyszla bladziutka kreska (znaczy to wynik negatywny bo ta krecha z wynikiem musi byc tego samego koloru lub ciemniejsza niz testowa) i niby owu powinna wystapic w ciagu najblizszych kilkunastu godzin, ale czy wystapi czy nie to juz tylko tempka mozna by sprawdzic, ktorej ja jeszcze nie mierze:baffled: ale zdziwilo mnie bo dzis tez robilam test owu i wyszla ta kreseczka jeszcze bledsza niz wczoraj:confused: tzn nie przejmuje sie tym za bardzo bo te testy chyba nie dzialaja na zasadzie ciazowych ze im wyzszy poziom hcg tym krecha ciemniejsza, tylko to jest skok tego hormonu ( LH ?? dobrze mowie?? ) przed sama owu i niby test ma to wychwycic? kurcze zeby tylko owu byla, spodziewam sie wtorek lub sroda, moze nawet czwartek bo w sumie to ja do samego konca tez nie wiem kiedy ta moja owu sie pojawia, w kazdym razie dzialamy w pelni tzn jutro mam zamiar zrobic dzien przerwy zeby sie troche plywaczkow nazbieralo, a pozniej wtorek i sroda ostatnie staranka no moze czwartek jeszcze:-p nom i znowu czekanie:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry