sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
zapomniałam napisać co u mnie
tak więc
wreszcie jest wzrost tempki:-):-) ciesze sie bardzo bo dziś jest 31 dc i tak długo na nią czekałam, no i okazało sie że te plamienia to jednak były okołoowulacyjne po nich pokazał sie śluz płodny
i ładny wzrost:-), mam nadzieje że taka wysoka tempka utrzyma sie przez najbliższe kilka miesięcy, narazie pozostaje mi czekać na testowanie.
musze sobie nowy suwaczek wstawić bo ten jest za krótki do mojego cyklu
widzialam wlasnie .. wy nie wiecie ale ja tu czowam i ogoladam wasze wykresiki

sliczny skok masz... na poczatku myslalam ze moze owulka byla w25dc ale jak teraz testy pokazuja ze owulka bedzie to znaczy ze bedzie dopieo teraz... 

ale sie ciesze... moglabys dolaczyc do grona kwietnioweczek bo tamna forum to nudy ze masakra... niewiele nas tam jest a moze i sporo ale nikt nie pisze a jak pisze to jakies tam pierdoly... nie ma jak to znajome kobietki 

i to z uk :-) tak jak pisalam wczesniejze dobrze ze mierzylam tempke... tak samo ty...pewnie bys pomyslala ze to plamienie to @ a to owulka 

wiec teraz musi sie udac... trzymam kciuki kochana... i do zobaczenia na forum kwietnioweczek albo juz majoweczek... bp jak dzisiaj jest owulka to termin na 1 maja albo na koniec kwietnia :-) tak w ogole to zaciaz bo nie chce sie sama stresowac przed porodem tutaj!!!!! :-):-):-):-)

. Ja to wam zawsze wszystko szczegolowo napisze

tzn nie przejmuje sie tym za bardzo bo te testy chyba nie dzialaja na zasadzie ciazowych ze im wyzszy poziom hcg tym krecha ciemniejsza, tylko to jest skok tego hormonu ( LH ?? dobrze mowie?? ) przed sama owu i niby test ma to wychwycic? kurcze zeby tylko owu byla, spodziewam sie wtorek lub sroda, moze nawet czwartek bo w sumie to ja do samego konca tez nie wiem kiedy ta moja owu sie pojawia, w kazdym razie dzialamy w pelni tzn jutro mam zamiar zrobic dzien przerwy zeby sie troche plywaczkow nazbieralo, a pozniej wtorek i sroda ostatnie staranka no moze czwartek jeszcze