reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie moje drogie- nie bylo mnie prawie miesiac. W srode mam dostac @ ale robilam juz testa bo jutro czeka mnie impreza i nie wiedzialam czy moge pic- juz wiem, ze moge- wyszla jedna kreska.

Takze zaczne 8 cykl staran i tak jak Roxi nie mam juz sily i trace nadzieje ze do 12 miesiecy uda nam sie :(-pomalu sie poddaje.
Gratuluje nowym mamom i pozdrawiam.

reklama
Witajcie moje drogie- nie bylo mnie prawie miesiac. W srode mam dostac @ ale robilam juz testa bo jutro czeka mnie impreza i nie wiedzialam czy moge pic- juz wiem, ze moge- wyszla jedna kreska.

Takze zaczne 8 cykl staran i tak jak Roxi nie mam juz sily i trace nadzieje ze do 12 miesiecy uda nam sie :(-pomalu sie poddaje.
Ojejj tak mi przykro:-( wiem co czujesz kochana, my juz mamy za sobą 11 cykl a teraz zaczęłam 12, tylko dzięki wsparciu dziewczyn postanowiłam ostatni raz powalczyć. Dzisiaj kupiłam termometr i od jutra mierzę tempkę, ale to juz naprawdę ostatni raz bo tracę nadzieję i siły:-( Także doskonale Cię rozumiem i jedyne co mogę Ci powiedzieć to niebądź taką słabą du..ą jak ja i walcz o swojego bobasa bo napewno niedługo się uda:tak: Trzymam za Ciebie mocno kciuki :-) pozdrawiam gorąco!

Ojejj tak mi przykro:-( wiem co czujesz kochana, my juz mamy za sobą 11 cykl a teraz zaczęłam 12, tylko dzięki wsparciu dziewczyn postanowiłam ostatni raz powalczyć. Dzisiaj kupiłam termometr i od jutra mierzę tempkę, ale to juz naprawdę ostatni raz bo tracę nadzieję i siły:-( Także doskonale Cię rozumiem i jedyne co mogę Ci powiedzieć to niebądź taką słabą du..ą jak ja i walcz o swojego bobasa bo napewno niedługo się uda:tak: Trzymam za Ciebie mocno kciuki :-) pozdrawiam gorąco!
Dolaczam sie do Roxii !!!
Olu probuj , walcz i sie nie poddawaj ja tez wiem co czujesz:-(

widzialam wlasnie .. wy nie wiecie ale ja tu czowam i ogoladam wasze wykresiki :tak::tak::tak::tak: sliczny skok masz... na poczatku myslalam ze moze owulka byla w25dc ale jak teraz testy pokazuja ze owulka bedzie to znaczy ze bedzie dopieo teraz... :tak::tak::tak: ale sie ciesze... moglabys dolaczyc do grona kwietnioweczek bo tamna forum to nudy ze masakra... niewiele nas tam jest a moze i sporo ale nikt nie pisze a jak pisze to jakies tam pierdoly... nie ma jak to znajome kobietki :tak::tak::tak: i to z uk :-) tak jak pisalam wczesniejze dobrze ze mierzylam tempke... tak samo ty...pewnie bys pomyslala ze to plamienie to @ a to owulka :tak::tak::tak: wiec teraz musi sie udac... trzymam kciuki kochana... i do zobaczenia na forum kwietnioweczek albo juz majoweczek... bp jak dzisiaj jest owulka to termin na 1 maja albo na koniec kwietnia :-)
tak w ogole to zaciaz bo nie chce sie sama stresowac przed porodem tutaj!!!!! :-):-):-):-)

ojj nie wiesz jak bym chciała ... no ale narazie trzeba czekać i nie nakrecam sie za bardzo bo kurcze nie serduszkowalśmy przed wzrostem ani zaraz po:baffled: jakoś po tym miesiącu bzykania prawie codziennego opadły nas siły.:zawstydzona/y:..i nie wiem czy te żołnierzyki przetrwały :-p hehe chociaż śluzik był bardzo sprzyjający

Hej kochana :-).Tak plamienia sie skonczyly teraz sie niby zaczal okres plodny u mnie ale dzis mam bardzo duzo sluzu takiego bialego jak mleko i taki rzadki:baffled:. Ja to wam zawsze wszystko szczegolowo napisze:baffled:. Przepraszam:zawstydzona/y:

teraz czekaj na śluz płodny, nie wiem czy sie ciebie pytałam i czy gdzieś pisałaś jaa miłaś temke przed tymi plamieniami i jaką po??, pilnuj tej tempki ja miałam wzrost po 10 dniach od pierwszego dnia plamienia,
szcegółowym opisem sie nie przejuj ja też często opowiadam o tych śluzach:-p przeciez to jeden z głównych wskaźników plodnosci więc jest bardzo ważny:tak:

hej olka, kochana jeszcze nic nie jest przesądzone póki nie ma @ jest nadzieja:tak:
a do 12 miesięcy masz jeszcze troche czasu sandra, tez już sie chciała poddac a tu niespodzianka po 1,5 roku więc nie odpuszczaj fasolka na pewno u Ciebie zamieszka:tak:

ojj nie wiesz jak bym chciała ... no ale narazie trzeba czekać i nie nakrecam sie za bardzo bo kurcze nie serduszkowalśmy przed wzrostem ani zaraz po:baffled: jakoś po tym miesiącu bzykania prawie codziennego opadły nas siły.:zawstydzona/y:..i nie wiem czy te żołnierzyki przetrwały :-p hehe chociaż śluzik był bardzo sprzyjający

widzialam ze dzien przed owulka sie tez przylulaliscie... wiec bedzie ok.... ja trzymam kciuki zebys zostala kwietnioweczka :tak::tak:

Witam Was ponownie dziewczyny :)
Wiem, że dawno się nie odzywałam, ale jakoś tak wyszło, sorki.
Chciałam tylko zakomunikować, że w końcu się udało!!! Spóźniał mi się@ 2 dni i objawy typowo ciążowe, więc zrobiłam testy. Obydwa pozytywne;)

Więc skoro nam się udało, Wam również się poszczęści!

pozdrawiam Was serdecznie ;*

Witam Was ponownie dziewczyny :)
Wiem, że dawno się nie odzywałam, ale jakoś tak wyszło, sorki.
Chciałam tylko zakomunikować, że w końcu się udało!!! Spóźniał mi się@ 2 dni i objawy typowo ciążowe, więc zrobiłam testy. Obydwa pozytywne;)

Więc skoro nam się udało, Wam również się poszczęści!

pozdrawiam Was serdecznie ;*

ciesze sie że sie udało:-):-) gratuluję :-):-)

Jeszcze nie widziala co tam siedzi w srodku. Powiedziala ze dopiero na tym usg w 20 tygodniu okresli plec. Wg usg jest to moj 11 tydzien, wg poloznej 12 wiec nie ma duzej rozbieznosci.
A do twojego pierwszego usg to zobaczysz jak szybko poleci. Mnie tez przerazala opcja czekania do 12 tygodnia. Ale uwierz mi jak juz zobaczysz swoja kruszynke to wynagrodzi to twoje czekanie. Niestey tak tu robia na Wyspach i trzeba przywyknac, chyba ze prywatnie ale to duze koszta. Wiadomo jakby cos bylo nie tak to bym wydala kase na prywatnego. Ale poki czulam sie dobrze, nie mialam zadnych plamien, krwawien to w miare spokojnie czekalam na wizyte.

hej kochana... mam takie pytanie... czy midwife badala ci przez brzuch i jesli tak to co ona sprawdzala?? i powiedz mi jeszcez bo czytalam gdzies ze na pierwszej wizycie u niej mozna uslyszec bicie serduszka... i sie zastanawiam czy to prawda??

Czesc dziewuszki tak jak mowilam zaczelam mierzyc tempke od 7 dnia cyklu . Moze ja cos zle robie:confused:.
Mierze codziennie rano o 5.45 zaraz po przebudzeniu i przed wstaniem z lozka. A oto moja temp:
7d.c.-36,5
8d.c-36,4
9d.c-36,5
10d.c-36,6
11d.c-nie mierzona
12d.c-36,3 (dziwne ze tak spadla)
13d.c-36,6
A moze wszystko jest ok , zobaczymy co bedzie dalej;-)

reklama
hej kochana... mam takie pytanie... czy midwife badala ci przez brzuch i jesli tak to co ona sprawdzala?? i powiedz mi jeszcez bo czytalam gdzies ze na pierwszej wizycie u niej mozna uslyszec bicie serduszka... i sie zastanawiam czy to prawda??
a wiec pierwsza wizyta u poloznej to jedynie takie spotkanie organizacyjne, zaklada ci karty ciazy, tlumaczy co i kiedy.
To usg w 12 tygodniu jest przez brzuch. Ale wszystko ladnie widac. Podobno tutaj w czasie ciazy wogole nie robia usg dopochwowo, ale nie wiem czy wszedzie. Serduszka nie slyszalam, ale widzialam pulsujacy punkcik na monitorze, no i ona mowila ze bije ladnie.
Jak bedziesz miala wizyte u poloznej to mozesz sie popytac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry