Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miejmy nadzieję że IUI okaże się strzałem w 10, fajnie że już niedługo zaczynacie
To czy będziesz brała jakieś zastrzyki/leki czy nie, to zależy od tego czy IUI będziesz miała na cyklu naturalnym czy stymulowanym. Mówił coś lekarz na ten temat??? Ja w Pl miałam na cyklu naturalnym i nie brałam żadnych leków tylko jeden zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka 48 godzin przed zabiegiem.
Zła jestem na siebie, bo tego nie dopilnowalam i muszę iść do gp moze oni maja w systemie, bo ja chce widzieć czarno na białym a nie że potem sie okaże jak w przypadku edith chyba, że jednak coś przeoczyli. 

i Tobie sie uda!
Olivcia przyciagnela ze szkoly a po 2 tyg Piotrula zachorowal i zaniosl do siebie do przedszkola i tam tesz plaga

Zresztą to tak jak przy naturalnym poczęciu, nawet zdrowe pary czasem musza poczekać 3-4 miesiące zanim się uda, taka natura niestety. My tu wszystkie będziemy mocno trzymać kciuki żeby udało się już za pierwszym razem. Skoro nasienie M jest w porządku to szansa jest duża
A jaką masz tą rezerwę jajnikową?????