Roxi dzieki za wyjaśnienie, ja tez nie wiedziałam że za pomocą FSH mozna określić rezerwę jajnikową. Wczoraj tak Patrzyłam na ten mój wynik i owszem jest w normie, ale w dolnej granicy juz przy low. Mam nadzieje, że sie szybko nie wyczerpie, bo ja chce miec conajmniej 2 dzieciaczków :-(
Agitatka fajnie masz - fryzjer, kosmetyczki, 40st i jeszcze jesteś w domku rodzinnym i zajmują ci sie synkiem. Życ nie umierać. Lepiej chyba nie możesz miec :-) ja mam tu koleżankę, ktora robi mi za free pazurki raz w tygodniu. Ja nienawidzę robić przy paznokciach, ale lubie je miec ładnie zrobione. A ona sobie nabiera praktyki.
Tiluchna, Roxi ciekawe czy razem urodzicie, bo zaszlyscie w tym samym czasie.
Strasznie sie martwię tym moim IUI. Niby czekałam na ten czas tyle lat, ale zaczynam 1 sierpnia nową prace i trochę mi głupio, bo idę na "planowane" zajscie w ciąże. Ale z drugiej strony zawsze bedzie nieodpowiedni moment jeśli chodzi o prace. Moze mi sie uda nie wtajemniczać nikogo z pracy w moje plany, chociaż nie zawsze to wychodzi, bo muszę pokazywać moje appointmenty, zeby miec płacone jak wychodzę z pracy. Strasznie dużo myśli krąży w mojej głowie od kilku dni, chodzę zła i wsciekam sie na wszystko. Roxi a powiedz mi jeszcze czy przy IUI dostałaś progesteron i czy tu w uk miałaś na cyklu stymulowanym?