• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Nie zrobili mi betki bo tutaj raczej nie robią. lekarka mi powiedziała ze skoro zrobiłam 7 testów i wszystkie pozytywne to co ja jeszcze chce. w poniedziałek jestem omówiona z midwife.

Noelka dzieki, że pytasz...u mnie nienajgorzej. 2 tyg temu zauważyłam bardzo wyraźne objawy owulacyjne i dziś juz zaczęły sie plamienia na @ więc wyglada na to, że organizm wraca do normy. Cieszę się, że tak szybko.
Jak tylko sie @ rozkręci to zadzwonię do kliniki zapytać o tą drożność, bo nie jestem pewna jak to teraz będzie wyglądać.
dzis byłam pierwszy dzień w pracy, niby wszystko ok, ale każdy mnie pytał jak sie mam. I tak trochę wpadłam w dołek :-(

A jak u Ciebie? Jak wyszły badania hormonów? Cały czas jesteś w tym samym cyklu? Bierzesz tego castagnusa? No i czy staranka są?

Marcikuk jak po wizycie u midwife? I jak w ogóle sie czujesz?

roxi a jak u ciebie?

aniolkowa to bardzo dobrze, ze organizm dochodzi do normy, jak tylko dostaniesz @ dzwon do klinki moze sie zalapiesz na badanie droznosci.
Ja caly czas biore castagnus, zaczelam wlasnie 2 opakowanie, czytalam ze mozna brac 3 opk. a pozniej trzeba odstawic i tak wlasnie zrobie.
U mnie ciezko zaobserwowac owu niestety, @ mialam jakies 29 dni temu, staralismy sie z M co 2-3 dni ale watpie czy cos z tego bedzie. Zawsze mnie troche bolaly piersi i podbrzusze jak na @ i wtedy prawdopodbnie owu byla, ale teraz nie odczuwam nic, sluzu tez zbytnio nie ma.
14 maja mam spotkanie w klinice i przedstawienie wszystkich wynikow, hormonow tez no i zobacze co powiedza. Pewnie nic ciekawego, pewnie bede musiala jakies badania powtrzorzyc i znowu czekac.
Postanowilismy z mezem, ze jak w tej klinice nic mi znowu nie dadza na owu i wyregulowanie cykli to pojde prywatnie do gin polskiego bierze 130£ za wizyte, ale trudno nie moge wciaz miec @ raz na 3 miechy.
Jesli do grudnia wciaz nie bedzie zadnego swiatelka w tunelu to chyba zglosimy sie do klinki nieplodnosci w PL, jeszcze nie wiem jak to pogodzimy ze stala praca tutaj, mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli tego robic, no zobaczymy.

a jak tam po swietach anilkowa rodzice juz pojechali? Ja bede miec tesciowke i kuzynke mojego M na poczatku maja:/ i za 2 miesiace czeka na przeprowadzka, musimy szukac nowego mieszkania, na pewno bede sie stresowac, no ale takie jest zycie:)

Noelka ostatnio gdzieś wyczytałam, że nie każda kobieta ma śluz owulacyjny typu kurze białko. czasami jest tylko uczucie wilgotności, wrażenie, że "ciągle leci" i wtedy taki mokry śluz też jest płodny.

Mam nadzieję, że już 14 maja się czegoś dowiesz. Jak nie to faktycznie poświęć te £130 i idź do pl gina. Tylko dobrze by było jakbyś miała ze sobą wyniki a klinika raczej ci ich nie da :cool:

Rodzice byli u nas kilka dni i bardzo zadowoleni z wizyty. Wyglada na to, że za rok przyjadą znowu tak im sie u nas podobało :laugh2: Wszyscy chcą do nas przyjeżdżać, rodzina S. tez juz zapowiedziała, że do nas ponownie przyjadą. Czasami to chyba lepiej sie tak nie starać ;-)

Gwiazdeczka oby tak było. Tylko ile jeszcze Aniołków muszę stracić żeby mieć chociaż jedno dziecko tu na ziemi? I ile bym tych dzieci nie miała zawsze będzie o 2 za mało :-(

Ostatnia edycja:
aniolkowa mam nadzieje ze juz nie stracisz zadnego aniolka tak mi przykro :-(

dziewczyny wydaje mi sie ze w zyciu zawsze jest cos za cos piszecie ze Was ktos przyjezdza odwiedza z rodziny a ja co mam powiedziec jak rodziny prawie nie mam a to co zostalo to pozal sie panie boze nawet nie ma u kogo w polsce byc bo nikt nas nie chce :-(:-( az plakac sie chce z siostra slabo sie dogaduje rodzice szkoda gadac a od strony meza z nikim kontaktu nie mamy mamy tylko siebie i nikogo wiecej dobra juz nic nie pisze bo mnie za gardlo sciska:-(:-(:-(

aniolkowa - dziękuje dzisiaj dobrze już, tzn mam mdłości i piersi mnie bolą, ale wczoraj znów plamiłam i to świeża krwią wiec się przestraszyłam. Byłam dzisiaj w szpitalu na usg i wszystko jest dobrze. Sa dwa serduszka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry