o jak fajnie widze, ze nasz watek sie znowu ruszyl
na wstepie witam nowa staraczke
Tiluchna
, zycze jak najszybszego zaciazenia
Zuzia do wrzesnia to tak zleci, ze nawet sie nie obejrzysz, zobaczysz... Wreszcie masz juz cos ustalone, jest swiatelko w tunelu, jest do czego wyczekiwac

Bedzie dobrze zobaczysz.....

Ja nie mialam pojecia o tym co przeszlas. z tego co teraz przeczytalam moge stwierdzic, ze jestes bardzo dzielna kobieta i wierze, ze wszelkie twoje bole zostana wreszcie wynagrodzone...
z ta klinika w PL to jeszcze sie zastanawiamy, dajemy sobie czas do nowego roku, bo na ten juz nie mam jak pozmieniac urlopu.
gwiazdeczka najwazniejsze, ze teraz to ty tworzysz rodzine i dzieki Tobie, twojemu mezowi i waszym dzieciom mozecie odmienic to wszystko, nie pozwolicie, zeby u was w przyszlosci doszlo do zerwania kontaktow. Wiesz, moj M. zawsze powtarza, ze z rodzina najlepiej wyglada sie na obrazku tylko i powiem ci, ze cos w tym jest. Ze strony moich rodzicow nie utrzymujemy zbytnio kontaktu z rodzina, ja tez nie mam zbytnio kontaktu z ojcem. Natomiast rodzina meza wyglada zupelnie inaczej, oni tworza jedna wielka rodzina, pomagaja sobie bezinteresownie itd. No ale nas nie ma w PL wiec tutaj nasza rodzina jest garstka znajomych, niestety takich nie za bradzo prawdziwych, ja nazywam ich czasami, ze sa toksyczni

Obgdauja sie na prawo i lewo... , a jak sie spotykamy to wszyscy sie niby b. lubia, ehhhh to temat rzeka. Czasem wolalabym nie miec zadnych znajomych tutaj...
Marcikuk gratuluje 2 perelek

koniecznie dawaj nam znac jak sie czujesz, jak ciaza przebiega.
Dziewczyny ale mialam dzis straszny sen. Ze na kuckach siedzialam w wannie i leciala ze mnie krew jak na @ i mialam myslenie w tym snie, ze no znowu sie nie udalo, ale przynajmniej w koncu mam @ i nagle wylecial ze mnie maly skrzep i wtedy zrozumialam, ze poronilam, na szczescie sie zaraz obudzilam, nienawidze takich snow, przerazaja mnie.
Aniolkowa.mama chyba tak jak piszesz czas zaczac mysli czyms innym, tez zastanawiam sie nad wakacjami, pewnie last minute wybierzemy, ale tez musimy zachaczyc o PL,. No i czeka mnie przeprowadzka w czerwcu wiec to tez zajmie moje mysli. Jak na razie byle do soboty .... i weekend
Roxii jak sie czujesz?