Luxuorius
Moderatorka
nie nie, bo sama se je urzadze hihiLux gratuluję nowego mieszkanka!! nie potrzebujesz czasem architekta [emoji16] ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nie, bo sama se je urzadze hihiLux gratuluję nowego mieszkanka!! nie potrzebujesz czasem architekta [emoji16] ??
ej mamy takie samo hobbyHej ale mialam dzien wstalam o 12.30 potem gotowalam fasolke potem male zakupy i teraz ogladam tv.
Lux gratuluje mieszkania
Witaj kropka
Aurora ja aktualnie jestem w domu kocham spacery ksiazki gotowanie
A ty powiedz co lubisz

Wiec widzę, ze chyba każda z nas lubi sobie pospać bo ja rownież [emoji4] a co do pasji to uwielbiam projektować wnętrza i fotografować, taką mam troszkę duszę artysty [emoji6]
to ja moge zostac Twoja modelka, kocham pozowanieo, a studiowałaś coś artystycznego, jakąś architekturę własnie, czy jestes artystą samoukiem?
ja tez lubię projektowanie wnetrz i fotografię, ale dosyć biernie, bo projektować, to bardziej uwielbiam jak mam sama cos swojego urządzić i szykam, szperam inspiracji... a potem i tak nie wiem co wybrac, bo tyle fajnych pomyslow a ja boję sie zaryzykowaća fotografia - to od kiedy tyle smartfonow wokół i sama tez mam, to zdjecia najczesciej pstrykam komórką, a lustrzanka tylko na specjalne okazje...

ja wlasnie tez uwielbiam być z jednej i drugiej strony obiektywuto ja moge zostac Twoja modelka, kocham pozowanie![]()
no to mozemy se nawzajem pstrykac fotkija wlasnie tez uwielbiam być z jednej i drugiej strony obiektywu![]()

o, a studiowałaś coś artystycznego, jakąś architekturę własnie, czy jestes artystą samoukiem?
ja tez lubię projektowanie wnetrz i fotografię, ale dosyć biernie, bo projektować, to bardziej uwielbiam jak mam sama cos swojego urządzić i szykam, szperam inspiracji... a potem i tak nie wiem co wybrac, bo tyle fajnych pomyslow a ja boję sie zaryzykowaća fotografia - to od kiedy tyle smartfonow wokół i sama tez mam, to zdjecia najczesciej pstrykam komórką, a lustrzanka tylko na specjalne okazje...