reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Dziewczyny,przesyłam ciążowe fluidki :-)
Beta w 29 dniu:775 :-)
Czyli jestem w ciąży :D
Żabucha:ogromne gratulacje! :D oby nas było więcej w ciąży :-)
Z braku czasu będę Was głównie podczytywać,chyba się niedługo przeniosę na mamy kwietniowe :-)
jeszcze w to wszystko nie wierzę,ale chyba się dzieje naprawdę ;-)
Pozdrawiam

Straciatella a kiedy robiłaś test przy tych tabsach? Ja dzisiaj od zażycia pierwszej tabletki mam 27 dzień. Robiłam test, wyszedł negatywny ale przeczucie mam troszkę inne. I nie wiem czy coś jest na rzeczy czy mnie tak organizm oszukuje :-p

Lebara gratuluję, piękna beta! :tak:

Witam z rana.
Ale ostatnio dużo z mężem gadamy o metodach wspomagania, dniach płodnych i różnych środkach. Muszę przyznać, że facet się sporo podciągnął ostatnio.:-) Ciekawe, czy będzie to miało przełożenie na efekty. :-D

Witam was dziewczyny w ten piękny dzionek jakim jest niedziele,myślę że każda z nas spędzi ten dzień wypoczywając z najbliższymi i podejmując kolejne działania nad powiększeniem rodzinki.U mnie do testowania pozostał równy tydzień strasznie jestem niecierpliwa najchętniej to już dzisiaj bym zrobiła teścik, ale wiem że i tak nic z tego nie wyjdzie bo jeszcze za szybko żeby test coś wykrył. 3mam za wszystkie kciuki. Miłego dzionka życzę. Pozdrawiam was wszystkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry