natkusia
Fanka BB :)
mamaTomeczka też czasami wybucham bez powodu na mojego
co jak co, troszkę winni są ;-)
Tekla witaj :-) współczuję tragedii.. zapalam znicz Twoim Aniołkom ['] a za Ciebie trzymam mocno &&&&&&&&&&&& :*
Straciatella fiu fiu.. może coś jest na rzeczy? Napisz mi Kochana kiedy wyszły Ci II kreski przy tabsach?
Lemonca przykro mi.. &&&&&&&&&&& za następny cykl
Matik gratuluję!! :-)
my zaraz z młodym jemy obiad i wybywamy na działkę do siostry, ładna pogoda to trzeba wykorzystać bo od jutro znowu praca od rana do wieczora
co jak co, troszkę winni są ;-)Tekla witaj :-) współczuję tragedii.. zapalam znicz Twoim Aniołkom ['] a za Ciebie trzymam mocno &&&&&&&&&&&& :*
Straciatella fiu fiu.. może coś jest na rzeczy? Napisz mi Kochana kiedy wyszły Ci II kreski przy tabsach?
Lemonca przykro mi.. &&&&&&&&&&& za następny cykl

Matik gratuluję!! :-)
my zaraz z młodym jemy obiad i wybywamy na działkę do siostry, ładna pogoda to trzeba wykorzystać bo od jutro znowu praca od rana do wieczora

Tak więc czekam ,kiedy wredna małpa się spakuje w cholerę i znowu działanka.;-)Nie wiem dlaczego,ale jakoś intuicyjnie odczuwam,że ten cykl jest bardzo ważny....to znaczy będzie.:-) Oczywiście się nakręcam,ale co tam...
Niech ta cholerna @ zniknie i staranka pełną parą,z użyciem teścików owu....

No i nie proponował żadnych badań hormonów ani nic...robi zawsze tylko usg,na którym wychodzi,że wszystko cacy....
Nie wiem,może powinnam zmienić lekarza,koleżanka chwaliła jakąś Hinduskę,która niedaleko mnie przyjmuje,więc może.....
17 sierpnia minie rok od czasu gdy wzięłam ostatnia tabletkę anty i nadal mam cykle różnej długości ale przynajmniej już nie muszę brać Luteiny na wywołanie @
Czy jest to bez znaczenia?