reklama

Staraczki Styczen 2015

Wiecie dziewczyny mój mąż też nie był taki najgorszy wiadomo ze mieliśmy i lepsze i gorsze dni i powiem szczerze że nie spodziewałam się czegoś takiego z jego strony bo normalnie się zachowywał , powiedzmy ze było normalnie. Rozmawialismy , spedzalismy czas razem. Strasznie mnie zranił i nie wiem co mam z tym zrobić. Bo kocham go dalej. Rozmawiamy na ten temat ale już mnie to meczy. Mam zamiar dzisiaj z nim pogadać. A tak to staram się leżeć ;/

reklama
Cześć Dziewczynki,
Nie było mnie kilka dni, bo życie codzienne mnie pochłonęło, ale już wracam Rano pożegnałam męża, wróci dopiero przed samymi świętami, a ja za 8 dni testuję. Może się udało:-)

Mama mam nadzieje ze się uda ;)
Madziolina powiedziałam mu. Jest przeszczesliwy bo to w sumie z jego inicjatywy. Myślał tylko ze teraz pewnie wszystko wróci do normy ale powiedziałam mu ze nie. Był rozczarowany. Trochę jest przestraszony ale wiem ze mogę na niego liczyć itd
W sumie i tak jest dużo lepiej bo uniem z nim gadać bez złości normalnie. Ale boję się że ta moja obojętność w stosunku do niego już zostanie...

Mama ja jakoś nie jestem przekonana ze dobrze zrobiłam. Bo chciałam mu pokazać że dam radę bez niego i ze nie jest mi potrzebny i co? Pokazuje mu ze bez niego nie dam sobie rady ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry