ewmi po pierwsze to ja tez jestem wodnikiem, wodniki sa super!!
a po drugie to nie wiem jak ty i Luxi mozecie nazywac te osoby swoimi przyjaciołkami. nie gniewajcie się ale według mnie to nie sa prawdziwi przyjaciele. jak można komus czegokolwiek zazdrościć a co dopiero bliskiej osobie?? nie wiem nie wiem, moze ja mierze pod siebie, ale mnie się to nie mieści w głowie. jak jeszcze mogłabym zrozumieć, że ktoś komuś zazdrości fajnego auta, wygranej w totka czy tam jakiejs egzotycznej wycieczki, ale jak można komus zazdrościc ciąży czy slubu? dla mnie to jest dno dna. to tak jakby zazdrościć komuś zdrowia czy w ogole wszelkiego rodzaju szcześcia. ja gdybym odczuła coś takiego to czym prędzej stłamsiłabym w sobie t uczucie i nie pokazywalabym tego przyjaciółce, byłoby mi wstyd sama przed sobą. ewmi to co ona ci zrobiła było strasznie egoistyczne i to ona powinna cię przepraszać za ten cały cyrk. wedug mnie powinnaś spróbowac się z nią spotkać i przeprowadzić solidną i szczera rozmowę. a jesli ona wciąż będzie się tak samo zachowywac to sorry ale nie warta jest twojej uwagi.