reklama

Staraczki Styczen 2015

Doberek po świętach :)
Widzę że nie tylko ja się napchałam pod korek :laugh2:.
A od dziś wiadro wody i liść sałaty :rofl2:;-)
Hej kochane. Super że wszystkie zadowolone po Świętach. Ja pomimo ze zmęczona i przejedzona to tez szczęśliwa ☺ wczoraj wyszła mi mocna druga kreska na teście owulacyjnym jupiii :D i działamy ;) w piatek ginekolog i tak o. Jestem dobrej myśli :D
Super! Trzymam kciuki i duuuuużo przyjemności życzę z tego tytułu :-D

właśnie się dowiedziałam że koleżanka jest w ciiąży :)))))
(jak oni to robią) :D
Pewnie się nie starają :-D:rofl2:

reklama
Hej, również staramy się z mężem o bobasa. Po kilku stresujących miesiącach ( remont, przeprowadzka, mieszkanie u teściowej...) i w konsekwencji braku 2 kresek przyłączam się do Staraczek. W życiu jakby więcej spokoju ale do szczęścia brak maleństwa :)

Hej dziewczyny. No u mnie tez wszędzie dzieci albo ciaze ;) albo my juz jesteśmy przewrazliwione i widzimy tylko dzieciate i z brzuszkiem :) a co myślicie o ostatnim pomysle 1000zl miesięcznie na każde dziecko? Krzyczą ze teraz będą robić dzieci żeby kasę dostać i wszystkich wrzucają do jednego worka. A ja myślę że to dobry pomysl
to juz weszlo i ciekawa jestm jak latwo to dostac po urodzeniu, zalicza to dzieci od stycznia 2016, ale ze takie ustawy cofaja wszystko o kwartal to juz te z wrzesnia 2015 maja dostawac ta kase

Hej, również staramy się z mężem o bobasa. Po kilku stresujących miesiącach ( remont, przeprowadzka, mieszkanie u teściowej...) i w konsekwencji braku 2 kresek przyłączam się do Staraczek. W życiu jakby więcej spokoju ale do szczęścia brak maleństwa :)

I nadeszła paskuda @. ALe i tak na nic nie liczyłam. WIęc kolejny miesiąc pasków owu, obserwacji itd ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry