Czeeeść kobiety ;*
nooo i pogoda się u mnie popsuła , pochmurno , pada , wieję więc nic mi nie pozostaję jak spędzić dzień w łóżku

mam dziś wolne od pracy i całe szczęście bo się robi nieprzyjemnie ..złapano jedną z naszej ekipy na kradzieży pieniędzy z kasy więc możecie się tylko domyśleć jak jesteśmy teraz kontrolowane na każdym kroku a to bardzo mi nie służy ..stres , bóle żołądka , cała roztrzęsiona jestem a to przecież niedobrze .więc mega się cieszę że mam dziś wolne !
wczoraj po pracy już sobie posprzątałam mieszkanko żeby mieć dziś na prawdę luzik ..tylko poćwiczyć i obiadzio jakiś
5dni do @ a mnie piersi wgl nie bolą

toć to szoook bo za każdym razem gdy ściągnęłam stanik myślałam że umrę z bólu no ale jeszcze 5dni więc mogą zacząć boleć w każdym momencie ;D ale oby nie , ale oby dobrze wróżyło

)
bo mega chciałabym zajść w ciążę i już pożegnać się z tą pracą ponieważ to była moja najlepsza koleżanka tam , najlepiej się z nią dogadywałam bo reszta to suki i teraz zostałam z nimi sama i ogromnie się męczę psychicznie z nimi i te ich docinki