reklama

Staraczki Styczen 2015

Taaak raczej tak , piłka siłownia zawsze na pierwszym miejscu .. a prace tlumaczy ze samo z nieba nie spadnie , no ale mi nie chodzi o prace bo wiadomo ja tez pracuje ale kiedy mam wolne to tez sam z siebie chyba powinien ze mna pobyc .. i wez tu badz dobra skoro wszystko mnie doslownie wkurwia !

reklama
Taaak raczej tak , piłka siłownia zawsze na pierwszym miejscu .. a prace tlumaczy ze samo z nieba nie spadnie , no ale mi nie chodzi o prace bo wiadomo ja tez pracuje ale kiedy mam wolne to tez sam z siebie chyba powinien ze mna pobyc .. i wez tu badz dobra skoro wszystko mnie doslownie wkurwia !
patelnia go! inaczej nic nie dotrze, nie wiem kiedy faceci zaczna myslec...

Nie wiem , potrzebuje tylko jego plemnikow i dobrych genow hehehehe :-D bede miala bejbi to moze go nawet nie byc dniami i nocami bo bede miala dla kogo zyc ..ale mam nadzieje ze ciaza i dziecko by go zmienilo , ale zadaje sobie pytanie czy do tego wgl dojdzie ?

Niee jak sie poznalismy pierwsze 1,5roku był taaak zapatrzony we mnie , przestał chodzić na siłownie , opuszczał treningi , spełniał każda moją błachą zachciankę i wszystko inne związane ze mną po prostu miał klapki na oczach tak był we mnie wpatrzony .. a teraz taki dupek z niego wychodzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry