reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewelinka, Ty jesteś laseczka jak malina :) a odbytnica się odblokuje... Tylko trzeba dojść czemu tak się stało, że się zatkało. Ty masz jeszcze pęcherzyk żołciowy? Może coś nie tak z wątroba i żółcią? Bo to często właśnie powoduje takie zaparcia. Poproś może o usg czy kamieni nie ma... I na prawdę, wiem, jak się męczysz...

Lux, ja tsh już nie pamiętam jakie miałam. Nigdy nie miałam problemu z tarczycą... Ale ostatnio zauważyłam objawy świadczące o tym, że coś mogło zacząć się dziać...

Noo samcowi chce sie bzykac a ja toczaca sie pelna beka nie ma ochoty ani sily :-D ale dzielnie to wytrzymuje i wspiera, przede wszystkim sie martwi bo to.normalne dla nas nie jest

Ewela no patrz, a moj dzis od rana mial taki wzrok na mnie i musial mnie przeleciec :-D
Ewmi u mnie gdy lekarka podejrzewala za wysoko tarczyce to ja bylam przerazona :no:

Lux, tarczyca mnie nie przeraża... Przeraża mnie to, że wypadają mi włosy, wieczorami mam wypieki aż palą mnie policzki, nie mogę w ogóle schudnąć, mam przesuszoną skórę na maxa i pierwszy raz pękają mi pięty... Normalnie aż nie mogę sobie poradzić z nimi (mimo zamiłowania podologicznego).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry