Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo to jest rodzaj wybrakowania dla mnie... Jestem na to chora od zawsze. Miesiączkę dostałam w wieku niecalych 12 lat. A od 7 roku życia miałam straszliwe bóle jajników. Całe życie przez nie cierpię. Wcześniej 5 lat się z eks staraliśmy i co? I nic... Wiesz jak to jest, żyć tyle lat ze świadomością, że jesteś chora i nie masz szans na leczenie, bo nikt nie chce Cię leczyć? Wiesz ile szkód to wyrządziło mojemu organizmowi? Ale widzisz, staram się o tym nie myśleć. Żyć tak, jakby choroby nie było. Wierzę, że nam się uda, bo kocham męża nad życie i chcę mieć dzieci właśnie z nim (normalnie dziękuję Bogu za to, że z eks się nie udało) i zrobię wszystko, pojdę na koniec świata, jeśli ktoś mi tam pomoże i wydam każde pieniądze, aby dać nam dzidzię...
Widzisz, że się nie poddaję. Wiele mnie to kosztuje. Ale mam cel, który osiągnę. I z zapaleniami chyba mimo wszystko łatwiej, bo jest to uleczalne. A tu wiem, że nie ma leku, który mnie z tego wyleczy. Mogę jedynie liczyć na chwilową poprawę, która umożliwi mi ciążę. Ale po ciąży mój stan wróci do stanu wyjściowego...
Taak, wiem, że nam się uda, bo tak jak powiedziałam - stanę na rzęsach, aby się udało. Ale chodzi mi o to, że jak będę chciała drugie dziecko, to znowu będę musiała to przechodzić. Że nie ma na to leku. Dlatego czuję wybrakowana... Bo jest to wada na całe życie i nie da się tego wyleczyć...