Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To forum nazywa sie STARACZKI !!! więc Lux nie dziw się ze ktoś np ja wstawiam wykres owu bo jest to forum dla starających sie o dzieci a nie np dla kucharek pytających sie CO NA OBIAD albo w czym poszłaś na wesele.
Widze że musze zmienic forum...
Ja niestety też znam taki przypadek. Tak wpadli w te starania ze zapomnieli zupełnie o sobie i w końcu nic innego ich nie łączyło procz chęci posiadania dziecka. Rozstali się i oboje w niedługim czasie zostali rodzicami ale już z innymi partnerami
u nas wlasnie przerwa w staraniach duz dala, takie odpoczynek, wyluzowalismy itpKotek wiadomo ze jest to forum i wątek dla staraczek. I to jest główny cel dla którego tu wszystkie jesteśmy, pewnie ze jesteśmy tu by rozmawiać o naszych cyklach. Popytać, porównać, pomoc zinterpretować cykle wyniki badań. Ale żeby nie zwariować warto też rozmawiać na inne tematy

Kotek nie denerwuj sie, jasne ze tutaj jest miejsce na rozmowy o staraniach, rozumiem cie, ja tez tylko tu moge o tym pogadac no i z moja mama. Ale Lux tez ma racje, zeby troche wyluzowac, bo nie mozemy tylko zyc tymi objawami, zaklociami w jajnikach i temperatura bo oszalejemy.