Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to wspolczuje upalow z brzuszkiem, ale dasz rade, super, ze sie udalo a maz uwierzy jak urodzisz hihihiDzięki bardzo kazdej z Was :*
Termin na 26-29 lipca, ale cieszylabym sie gdybym urodzila w sierpniu, bo mąż z początku sierpnia jest właśnie
Dowiem się dzis mam nadzieję od pani doktor
Najlepsze, ze ja mam u niej wizytę po 18:00, a moja mama po 14:00 :O Zaskoczyła mnie dziś z rana tą informacją. Dobrze, ze nie na podobną mamy ha ha![]()
nim sie nie przejmuj, faceci inaczej myslaNo i tego się obawiam, ze bedzie mi ciężko![]()
Lux masz rację, bo nawet jak brzuch urośnie to on powie, że przytyłam hahaDobrze, że nie mówi, że to pewnie nie jego xD Ojj co ja się z nim mam...
![]()

amenadii nie przejmuj sie tak wszystkim wariatko! :d
podobno zeby zarazic sie od kota trzeba wrecz zjesc ich kupea poza tym nie tak latwo o toksoplazmoze i w ogole mialabys goraczke, wymioty itp. Tego sie nie przechodzi bezobjawowo
a co ten twoj facet taki niezadowolony? Przeciez skoro przytulal sie z toba bez zapezpieczenia to wiedzial czym to skutkuje
a kwas foliowy jest wazny ale wystarczy ze zaczniesz teraz brac i bedzie ok
i koniec narzekania bo niejedna by chciala byc na twoim miejscu!udalo ci sie bez tej calej stresujacej otoczki staranek, bez lekow, bez comiesiecznego placzu w poduszke ze @ przyszla, bez mierzenia temperatury, bez zludnych nadziei za kazdym razem gdy @ sie spoznia, bez analizowania objawow, bez myslenia kazdego dnia o dziecku, bez latania po lekarzach, bez kłocia sie, bez zagladania ludziom do wozkow, bez strachu ze sie nigdy nie uda, itp itd. Wierz mi, masz ogromne szczescie ze to wszystko cie ominelo
ja juz 11 miesiecy biore kwas foliowy, wiesiolek, nie jem ukochanego sushi, krwistych stekow, wystrzegam sie kotow, ograniczam cwiczenia... I co? I nic... Wiec jak ma byc dobrze to bedzie bez wspomagania
glowa do gory :*
Kochana ja życzę z całego serca aby Wam się udało. Na pewno zostaniecie rodzicami, nawet w to nie watp. Tyle przygotowań z Twojej strony, ze az mi głupio :/ Będę o Tobie myślała i modliła się o to by i Was spotkało w niedalekiej przyszłości to szczęście :* :* :* Czekam na pozytywne wiadomościA Mikołajki już tuż tuż
![]()