reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
E tam, moja lekarka to i tak mowi, ze w tym czasie to wrozenie wiec zobaczysz okolo 15 tyg, tak mi powiedzieli i tez nie na 100%

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no moja tez tak mowila, ze to jak wrozenie i mimo iz bylo widac krocze bo pokazalo to ona mowi, ze moze tobyc i siusiak i wargi sromowe przerosniete, bo na tym etapie tak to wyglada na usg, teraz mam 15 tydzien, jak pojade to 17 bedzie

Luxi cieszę się, że wszystko ok :) Nie chciała strzelać jaka to płeć ;) Moja od razu powiedziała, że to chłopak ale ja byłam sceptyczna co do jej diagnozy :) Potem jednak się sprawdziło w 18 tygodniu.

Mam teraz 36 tydzień (ja liczę jak moja ginka, bo teraz dokładnie mam 36+4) i we wtorek na wizycie już była dla mnie milsza. Rozwarcie na 1 cm i szyjka skrocona do 2 cm (miesiąc temu miała 4,1 cm). Tyle, że po macicy i ułożeniu małego stwierdziła, że jeszcze pochodzę :/ A ja bym za 2 tygodnie już chciała rodzić. Sajgon w domu, pokój jeszcze nie pomalowany grrr... Mój mąż się opindala ale po weekendzie coś ma ruszyć.

Taka pogoda, że pojechalabym sie pokąpać gdzieś w jeziorze. A tak to tylko pod klimą siedzę. Dziś wieczorem kibicuję i zajadam się czeresniami :)

Piszcie co tam u Was?

Luxi cieszę się, że wszystko ok :) Nie chciała strzelać jaka to płeć ;) Moja od razu powiedziała, że to chłopak ale ja byłam sceptyczna co do jej diagnozy :) Potem jednak się sprawdziło w 18 tygodniu.

Mam teraz 36 tydzień (ja liczę jak moja ginka, bo teraz dokładnie mam 36+4) i we wtorek na wizycie już była dla mnie milsza. Rozwarcie na 1 cm i szyjka skrocona do 2 cm (miesiąc temu miała 4,1 cm). Tyle, że po macicy i ułożeniu małego stwierdziła, że jeszcze pochodzę :/ A ja bym za 2 tygodnie już chciała rodzić. Sajgon w domu, pokój jeszcze nie pomalowany grrr... Mój mąż się opindala ale po weekendzie coś ma ruszyć.

Taka pogoda, że pojechalabym sie pokąpać gdzieś w jeziorze. A tak to tylko pod klimą siedzę. Dziś wieczorem kibicuję i zajadam się czeresniami :)

Piszcie co tam u Was?
ja sobie spokojnie poczekam na kolejne usg i wtedy zobacze kto u mnie rosnie :) ale Ci zleciala ciaza, blyskawicznie!

reklama
To prawda Luxi, że zleciało migusiem :D I zgadzam się z Magdą, że Tobie tak samo szybko minie ;)

Madziolina a moja ginka mi w ogóle nie chce mierzyć małego na żadnej wizycie :/ Za tydzień idę na ktg, to od razu ją poproszę o pomiary. No 3200 g na tym etapie to już ładnie :) Jak teraz maleństwo ma przybierać do porodu 150 g tygodniowo, to może 4000 g nie przekroczy? :) Moja dzidzia starsza o kilka dni, termin z om na 27.07, a z usg w 12 tyg. 23.07. Czekam więc "cierpliwie" ;)

Ach, ta pogoda nas rozpieszcza ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry