reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka powtórz jutro test jak się @ nie zjawi

Szyszunia
no koleżanko, myślę, że niedługo będziesz miała dla nas dobre wieści.Testujesz jutro czy jeszcze czekasz?

ancona jeśli to @ u Ciebie, to niech się szybko rozkręci, szybko znika i.. do dzieła :)

reklama
Czesc dziewczyny najpierw zamieszcze zdjecie i poczekam na jakas opinie a pozniej zadam konkretne pytanie bo czyje sie totalnie zagubiona.

Test gorny wczorajszy dolny dzisiejszy. Spodziewany termin miesiaczki we wtorek 26 lutego.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 90
ahoj ahoj. I weekend szybciutko minal i jutro znowu do pracy trzeba. Nie chce mi sie.
Czekalam dzisiaj na mojego liczac ze owulacje wykorzystamy a on przyszedl z pracy pijany !:wściekła/y: Nie mam pojecia dlaczego, czy ktos mial urodziny, czy kogos spotkal, czy mial dola, a moze sie bal ze znow nic nie wyjdzie. Nie mam pojecia bo nie moglam sie znim dogadac, teraz spi:eek:. Masakra. Pierwszy raz mu sie to zdarzylo. Nie wiem co mam o tym myslec. Zobacze co mi jutro powie. Ale juz nie musze swirowac. wiadomo ze z fasolki w tym misiacu nic nie bedzie. Od dwoch numerkow w dni plodne raczej sie nie uda. Dzis owulacja. Nie sadze zeby w tym tygodniu cos jeszcze bylo. Teraz jestem bardziej wqkurzona na meza niz na brak fasolki.Ale kwiecien bedzie mój

waiting przytulam cię mocno:tak:ci mężowie to tak mają- jutro porządnie go w łepetynkę i porządna reprymenda:-)a czemu mówisz, że po dwóch razach nic nie zdziałacie?a może właśnie te dwa wystarczą:tak:oby ja trzymam &&&

remember- najlepiej jak zrobisz test 26- będzie bardziej wiarygodny. na tym jednym jakby cień drugiej kreski, ale pewna to ja nie jestem:sorry2:

Wiec tak staramy sie z Mezem o dziecko od 4 lat. po drodze stracilam jedno dzieciatko w 25 tc.od 2 miesiecy jestem na clo i dupku i sie zastanawiam czy ten cien cienia drugiej kreski moze byc wynikiem przyjmowania hormonow...

wiesz, ja nie mam pojęcia, słyszałam ze po clo może się opóźnić @ Ja wierzę,że wkońcu Wam się uda:tak::tak:zrób test we wtorek rano lub zrób betę- to już na 100%będziesz wiedzieć;-)
Jeśli mogę spytać, co się stało z kruszynką?(*)

reklama
Hej dziewczyny :-)

mitaka, szyszunia nie trzymajcie już nas tak dlugo w niepewności!! Sikać!
Szyszunia no kochana z taką tempką to ja już bym pewnie na betę poszła :tak: obyście nam średnią miesięczną utrzymały :tak::-) w pozytywnym testowaniu!
rememberme zatestowałaś? Witaj!

waiting a skąd masz pewność ze owulka już była? Podobno nigdy nie ma pewności..jak jest test pozytywny to wystąpi w ciągu 24-36 godzin, a po skoku temp występuje 3 dni po lub 3 dni przed :baffled: Nie trać wiary, plemniczki długo żyją!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry