reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Szyszunia a może to zagnieżdżenie bo ono może mieć miejsce chyba nawet do 15 dni od owu i wtedy ponoć temp spada. Jeszcze @ nie ma? Który masz dc?

U mnie @ nie ma jeszcze, ale skoro wczoraj test nie wyszedł to dzisiaj też pewnie nie wyjdzie i nawet nie mam żadnego. Czekam na @ jak nie przyjdzie to sikne na weekendzie znowu

Ja dziś pojechałam do Laboratorium bo miałam skierowanie na grupe krwi, morfologie i poziom cukru we krwi:)Jak na razie dobrze się czuję ale spanko mnie bierze:)

Muszę powiedzieć, że moja nadpobudliwość była chwilowa dzisiaj znowu mnie dopadło zmęczenie (oj szkoda tak fajnie było). Odebrałam cytologie jest ok więc ok :) No i czekam dalej co to będzie (uczucie, że coś gdzieś jakby leci od czasu do czasu, ale w gatkach sucho). Idę robić spaghhhettttttti :P
Ancona jak tam?
Szyszunia nie małpuj nam tu!

Cześć dziewczyny :happy2:
Sylla,
gratulacje! :-D
Szyszunia, Mitaka,
trzymam kciuki :-)
Waiting,
proszę się mi nie smucić, bo kto wie, może któryś z tych 2 razów okazał się skuteczny. Poza tym pamiętaj, że od owulacji masz jeszcze jakieś 24h więc wiesz, szybciutkie chwilowe zawieszenie wnerwa i zmolestuj męża;-) O ile pamiętam dziewczyny na wątku planowania płci stosują na chłopaka zasadę owulacja+12 h

Poprawiłam sobie datę w tabelce, bo albo miałam owulację wczoraj albo dziś, albo sama nie wiem kiedy, jak już pisałam choróbsko rozstroiło mnie na dobre , ale może dzięki temu będę miała mniejszy stres przed @ lub testowaniem ;-)

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Mitaka - 25 luty / 2 cykl starań
Ancona - 26 luty / 7 cykl starań
Ewa1985 - 28 luty / 1 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Demsik - 7 marca / 1 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań

mitaka szyszunia czyli nadal nie czekacie na @, póki jej nie ma to wszystko może się zdarzyć.

Waiting
do zaciążenia wystarczy nawet raz, więc może któryś z tych dwóch był szczęśliwy. Moja koleżanka zaszła podczas jedynego razu w miesiącu, w dodatku myślała, że już po dniach płodnych jest a tu taka wspaniała niespodzianka :-) Dowiedziałaś się dlaczego mąż wczoraj zabalował?

Cześć dziewczynki;) rzadko wpadam,ale od 2 tyg walczę z orange , bo cały czas mi się rozłącza internet co 20 sekund...:wściekła/y:

wszystkim nowym,które ujrzały 2 krechy serdeczne GRATULACJE:))

Ja się cały czas dobrze czuję, oprócz wahań nastroju....ciężko ze mną wytrzymać...
No i mam zespół cieśni nadgarstka , która się odezwała i ledwo ruszam ręką...;)

A Wy widzę dalej ostro walczycie-olejcie tempki i inne;)) SPONTAN!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry