reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Szyszunia, oby @ sobie szybko poszła precz, żebyś mogła na nowo wystartować ze starankami ;-)
Waiting, z tymi facetami to nigdy nic nie wiadomo, w jednej chwili się stresują, jakieś niestworzone teorie na temat trudności snują, a w drugiej luzik i w ogóle co to za problem, czemu się go ciągle molestuje... I tak, o nas to się mówi, że jesteśmy zmienne, a oni to przepraszam bardzo, co? :confused:
Remember, gratulacje! :-)

Oj szyszunia tylko, że zaobserwowałam przed chwilą u siebie biało-przezroczysty rozciągliwy śluz i od razu zaczęłam googlować o co chodzi no i niestety wszystko wskazuje na spadek progesteronu czyli lipka-pewnie dzisiaj albo jutro popłynę :-(

hej hej :-)

waiting hehe faceci :-)
szyszuniu no to następny cykl jak nic jest nasz! ja coś czuje ze wy dzidziusia w Paryżewie poczniecie! bo chyba tak ci mniej więcej będzie owulacja wypadać :tak::tak:
mitaka ja też trzymam &&&&&
remember piękny teścik :-) Gratuluje!
ancona a jak u ciebie? rozkręciła się @?
Neta ja też bym nie chciała rodzić w święta...ani w Sylwestra :cool2: ale i tak nie wiadomo co i kiedy nam pisane ;-)

rememberme- wielkie gratulacje, czyli kciuki mogę już puścić???:-D
szyszunia- ciekawe co poczniecie w Paryżu- paryżankę czy paryżanina, jakkolwiek to się pisze:-)
mitaka-nie kracz o @@@:no:
dziewczynka- chyba musisz aktualizować listę zafasolkowanych:-)

Ja się dziś rano ze swoim pokłóciłam - o pieniądze, a co!!!wkurzył mnie na maksa, dobrze,że ma drugą zmianę i wróci jak my już będziemy spać z mikim:happy2:na dodatek boli mnie gardło, śliny nie mogę przelknąć, zimno mi...wrrrrr-wredna paskudna zima!!!

Chyba Wam nie pisałam,że mojego synka przeniosłam już do jego pokoju i śpi na swoim łóżu, nie w łóżeczku.pierwszej nocy słyszę - BUM - i płacz "mamo, podnieś mnie, cały spadłem":-Dbąbel jest dzielny:tak:

reklama
Mitaka martwie sie bo mam taka nature ze jak juz wiem ze raz mi sie cos przytrafilo zlego to mam zle przeczucia az do szczesliwego finalu :) modle sie zeby tym razem wszystko bylo ok....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry