Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w nocy temp gardło boli, masakra.Rano 38,8temp a ja pojechałam do pracy - przemęczyłam się do końca dnia, ale jutro 8.15 idę do lekarza - chyba będzie angina, bo gardło strasznie boli, aż bordowe i biały nalot się robi, jak na ropną
leki jakieś biorę, antybiotyk na gardło też, ale lekarz będzie wiedział lepiej, co mi pomoże, no i pewnie chorobowe. tylko wiecie co jest najgorsze,że może okazać się,że będę w ciąży i co wtedy, skoro muszę brać antybiotyk
,bo bez tego to już się nie obędzie...
Kupie chyba dzisiaj 2 testy (nie mam silnej woli) jeżeli będę miała okazję i teraz pytanie obsikać dzisiaj czy jutro rano? Już niby po terminie prawie tydzień jak się nic nie poprzestawiało
trzymam &&&&&& idź juz do tej apteki nie trzymaj nas tak :-)
. Będzie co ma być. I co zmolestolwałaś męża? :-)

siknełam na zwykły test bo 10 to on na pewno nie miał i co i dupa
co prawda drugi mocz no ale po takim czasie to i wieczorem już testy ludziom wychodzą. Ja nie wiem moja @ chyba sobie nieźle ze mną pogrywa bo oczywiście nadal jej nie ma. A mam bóle w podbrzuszu już pare dni gdzie zawsze występowały w 1 dniu okresu jedynie. Temp na dole rano 36,9 a teraz 37,55 no ale to jak zawsze piszę nie miarodajne. Ehhh yhhh zwariować można. Czekam do przyszłego tygodnia tzn do poniedziałku i sikne znowu (jeżeli wredna się nie pojawi) bo to już się zacznie niby 6 tydzień wg obliczeń od daty ostatniej @ a jak w rzeczywistości jest to nie wiem no ale powinno coś już raczej wykazać. No jeszcze beta mi pozostanie ewentualnie....