reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka beta już od pierwszego dnia po zagnieżdzeniu rośnie, więc to jedyne 100% miarodajne źródło. A jak masz nieregularne cykle to nie wiadomo kiedy owu była i kiedy ci się jajo zagnieździ. Masz gdzie zrobić betkę u siebie? Nie musi być rano ani na czczo.:tak:
demsik zdrówka! Chyba Neta też miała anginę albo coś pomyliłam, może się za blisko komputera przysuwasz i cię zaraziła :-p
waiting powodzenia na egzamie!

reklama
Na bete muszę podskoczyć do miasta i najlepiej z rana żeby tego samego dnia odebrać jeszcze dlatego jak będzie trzeba pojade w przyszłym tygodniu. Cykle mam 32-35 dzisiaj jest 39 dam jeszcze wredocie czas do poniedziałku, wtorku to będzie 43-44 więc już nie halo bo owu raczej była skoro mam taką temperaturę

koriander masz rację, będę sie oduwać, ile to możliwe:tak:
mitaka- ja cię podziwiam, ja już bym pobiegła na betę:tak:leć czym prędzej, a tak denerwujesz sie, bo testy nie wychodzą.juz niejedna dziewczyna pisała,że dopiero beta wychodziła a testy sikane wcale.

Może i pójdę na tą betę jutro, ale boję się rozczarowania i nie dość, że na testy wywaliłam 20 zł to kolejne 24 na betę (jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję). No i jeszcze to pobolewające podbrzusze jakby skurcze i wrażenie, że leci a susza (śluz tylko głęboko) :-( I muszę przyznać, że bardziej panikowałam przed terminem @ teraz jakaś przygnębiona jestem-bezsensu przecież powinnam się cieszyć, że nie przylazła (hormony szaleją?)

mitaka już lepiej idź na tą betę jutro, zaoszczędzisz sobie stresu, który w razie ciąży jest bardzo niewskazany. No i weekend spokojniejszy, a ma być ładna pogoda :-)

mitaka koriander ma rację - my tu zakładamy solidarny klub jajników i gonisz jutro na betę:tak::tak::tak:

u mnie beta kosztuje 30-35zł - wszędzie inaczej, a jak nie mieszkaliśmy razem, to w mojej miejscowości robiło się betę w pon a wynik był czwartek-piatek:/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry