reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka beta już od pierwszego dnia po zagnieżdzeniu rośnie, więc to jedyne 100% miarodajne źródło. A jak masz nieregularne cykle to nie wiadomo kiedy owu była i kiedy ci się jajo zagnieździ. Masz gdzie zrobić betkę u siebie? Nie musi być rano ani na czczo.:tak:
demsik zdrówka! Chyba Neta też miała anginę albo coś pomyliłam, może się za blisko komputera przysuwasz i cię zaraziła :-p
waiting powodzenia na egzamie!

Hehe no pewnie zaraziłam anginą :-) żeby jeszcze tak się ciążą dało zarazić, byśmy tu jedna po drugiej dwie kreski widziały :-D

mitaka rób betę bo nie wytrzymamy tu :-p:rofl2: I trzymam &&&&&&&&

reklama
Ja niestety nie zaszłam-@przyszła dziś rano punktualnie jak zawsze:wściekła/y:
W tym cyklu muszę się dokładnie obserwować i zastosuję testy owulacyjne,które przy planowaniu pierwszej ciąży sprawdziły się.
Wydaje mi się,że w poprzednim cyklu owulacja była wcześniej niż przypuszczałam.

Ja dzis przy podcieraniu zobaczylam plamke krwi ( dzis 26 dc) wiec jutro lub pojutrze planowo @ sie rozkreci... szkoda, choc nie robilam sobie wielkich nadziei bo wiedzialam, ze nie trafilismy w owu.

Ewa skoro za pierwszym razem testy owu Ci pomogły to teraz też na pewno się sprawdzą :tak:
Neta a okres się zaczyna od plamki krwi? U mnie jakoś nigdy no ale nie wiem może tak i jest, a co do plamki to zytałam, że implantacja tak się może objawić.... Wyzdrowiałaś?

Mitaka, twardzielka! Podziwiam ze tak długo czekasz, ale tez fajnie, dajesz dobry przykład testującym i niecierpliwym :-D
Neta dobrze ze zdrówko już dopisuje, wiec czas zacząć przytulaki.
Ewa spokojnie, wszystko w swoim czasie!
My właśnie wróciliśmy z nauk przedmałżeńskich, czas na szybka kolacje i trochę odpoczac, niech @ sie kończy bo chce mi sie seksu :-D:-D:-D

Jednak nie pojadę dzisiaj bo nie mam samochodu :/ poza tym brzydko na dworze, że nie wiem, pada coś chamsko i nie chce mi się wychodzić nawet. Poczekam do tego poniedziałku co ma być to będzie. Obsikałam dzisiaj z porannego 2 test i też nic, nawet cienia cienia cienia

reklama
No ja też nie wiem o co cho. Albo okres zabłądził albo bejbik nie chce się ujawnić albo owula była później i dopiero może coś się kroi oby nic poza tym. Poryczałam sobie dzisiaj zdrowo przez ten cały zły świat i właściwie to zastanawiam się o co mi chodziło i dalej nie bardzo wiem, ale ulżyło ;) teraz za to mnie głowa boli i jest mi zimno hehe. A w poniedziałek to już na bank na bete i żadnych testów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry