reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Ja czuje sie jak narazie dobrze... czasem kłucia jajników, ale dalej biore Luteine.wczoraj wieczorem miałam upławy jasny brąz w środe ide do lekarza... wiem że zdarza się mieć takie upławy bo organizm sie wypłukuje tą krew co "miala isc na miesiączke"dziś od miesiączki wybił 8 tydzień czyli 5,6 od zapłodenia.

Neta skoro @ nie ma to może ta kropla krwi to jednak.... :-)

U mnie bez zmian, strasznie słaba się zrobiłam i mam zawroty głowy momentami, no i dalej wrażenie że leci i bóle podbrzusza jakby @ aleee nigdy nie miałam bóli przez tydzień. Czekam....

Hej kochane
Rano posprzątałam,udałam się do pracy,a teraz siedzę i mam chwilę spokoju bo maluszek śpi w pokoju obok.
Mój mąż był wczoraj u urologa na konsultacji i okazuje się,że tuż po świętach ma mieć zabieg usunięcia stulejki(chłop 30 lat na karku i okazuje się,że ma częściową stulejkę)no i po zabiegu miesiąc do dwóch nie powinien współżyć,dlatego też jak w nadchodzącym cyklu się nie uda to...
Zamawiam sobie testy owul. na allegro,więc może polecicie jakieś sprawdzone.

Ahoj. Melduje swoja obecnosc, nie odzywalam sie no bo egzaminy trwaja, dwa juz zdane:cool2: jeszcze trzeci jutro a pozniej w nastepnych tygodniach nastepne:wściekła/y: alez mi sie nie chce, ale przynajmniej o fasolce nie mysle bardzo bym chciala zeby sie udalo.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ktos pytal o testy owulki, ja tez robilam domowe laboratorium, 25zl w rossmanie :-)
Lece dalej powtarzac, milego weekendu :-):-):-)
Neta81, Mitaka trzymam &

No i ja już jestem, w końcu mały pozwolił mi na chwilkę dla siebie przed kompikiem :-).
Moja @ w tym miesiącu chyba zwariowała zawsze na czwarty dzień była już tylko wkładeczka i koniec a dzisiaj jest już 7 :szok: dzień i jeszcze coś tam jest!!! Pogieło ją chyba bo ja już bym chciała przytulanki zacząć ;-)

reklama
nie trać netka nadzieii jeszcze, bo @ nie ma i niech tak zostanie, trzymam &&&&&&&&&&&&&&:tak:z tymi cyklami to oszaleć można - ja zawsze miałam tak od stycznia 2012: 29-32-32-29-31-29-32-32-29-32-29-32 i ostatnio nieszczęsne 35:baffled:a już się cieszyłam. teraz powinno wypaść 29, ale z matmy to ja kiepska jestem:-ptakie od rana wyliczanki matematyczne:-Dwięc i korci,żeby zatestować we wtorek...

mitaka- a co u Ciebie?jak samopoczucie?
koriander- zazdroszczę siedzenia w ogrodzie, ja przez anginę siedzę w domku, ale na krótki spacerek z małym wyszłam,bo dziecko zdrowe to i kisić się w taką pogodę nie może;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry