reklama

Staraczki styczniowe 2013

demsik jest jakas reguralnosc w twoich cyklach :tak: oby wredota nie przyszla:tak:

neta a to twoj 1 cykl z castangusem:confused: u mnie wydluzyl 1 cykl , le tez fl a to bardzo korzystne :tak:

acona jeszcze chwila i nowe staranka sie zaczna:tak:

ja uciekam na zakupy milego dnia!!:-D

reklama
koriander to mój pierwszy cykl z castagnusem od dawna, więc faktycznie mógł mi wydłużyć cykl. Ale faktem jest, że działa - żadnego napięcia przedmiesiączkowego nie mam, żadnych objawów. Ciekawe kiedy @ przyjdzie, mam nadzieję, że jutro lub pojutrze, skoro wiem, że się nie udało to niech już przyłazi.

kogasica to jak dostanę zaraz okresu to będziemy na podobnym etapie, w podobnym czasie będzie u nas owu.

No smutno mi trochę, nie lubię jednej kreski oglądać, nie było to fajne..

I przyszla @.:-( Nastepny miesiac jest moj!Akurat plodne wypadaja w moje urodziny;-) Rzucam fajki i bierzemy sie ostro do roboty!

popieram kochana, ja świadomie rzuciłam palenie na trzy lata przed zajściem w ciążę, bo wiedziałam, że chce zajść i nie chce truć maleństwa:tak:trzymam kciuki żeby się udało:tak::tak::tak:ja przez rok miałam na paragonie sklepowym napisane drukowanymi literami DAM RADĘ!!!i dałam, jestem z tego powodu dumna, to mi pomagało.będziesz potrzebować wsparcia duchowego wal jak w dym, wiem co to znaczy chęć zapalenia, kiedy podjęło się decyzję o rzuceniu tego świństwa;-)

U mnie też @ przylazła (narazie plamienie jakieś pomarańczowe z rozciągliwym śluzem, pierwszy raz w życiu widzę, nie wiem co to i nie chcę wiedzieć) jutro się rozkręci na dobre. Aj pierdzielona... 41dniowy cykl :/

Dziewczyny czy termometr elektroniczny z apteki za ok 11 zł wystarczy do mierzenia tempki czy mam się zaopatrzyć w coś lepszego. I czy te testy owu z allegro polecacie? Pobawie się w tym miesiącu w npr zobaczymy...

Dziewczynka możesz wpisać 3 cykl starań, a daty testowania nie podobam bo już sama nie wiem kiedy się okresu teraz spodziewać

Nie jest źle dobrze, że z tą betą zaczekałam bo dopiero miałabym doła. Próbuję wstawić sygnaturę z ovufrienda i duuupa blada nie mogę, Szyszunia ratuj! bo Ty masz! No i w tym cyklu zgodnie z zapowiedzią pobawie się termometrem i może testami owu-zaraz zerknę na aledrogo. Jedyne co mnie wkurza to to, że to wstretne małpiso cykl mi tak rozciągnęło

mitaka wiem,co to kolejne rozczarowanie-przykro mi również-ja wczoraj zakupiłam na Allegro takie testy-
TESTY OWULACYJNE test owulacyjny SKUTECZNE 24H !!! (3045203420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Z resztą przypomniałam sobie po opakowaniu,że poprzednim razem też ich użyłam i zaszłam;-)
Do testów owul, dokupiłam również ciążowe na zapas(u tego samego sprzedającego)
To będzie mój 3 cykl starań-do 3 razy sztuka:-) a kolejny dzień testowania 27 marca
Miłego dnia

reklama
Cześć dziewczyny.witam w ten wiosenny sloneczny ranek:-)Mitaka ale dupa:wściekła/y: A zapowiadalo sie juz tak fajnie :-(. Ja mam termometr zwykly za ok 12-15zl. tez w niedziele na pewno dostane i rozpoczne 8 cykl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry