reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Ddzieki dziewczyny :) test pokazuje ile tygodni od zaplodnienia przypuszczalnie jestem . robilam testy od soboty ale wychodzily bladziochy :) @ miala przyjsc dzisiaj i zrobilam cyfrowy :) tak mnie ciagnie pepek ze masakra ale ciesze sie niesamowicie :) przesylam fluidki i trzymam kciuki za reszte :)

szyszunia to jak @ przed wylotem to macie duże szanse :-)

Ja mam dziś 24 (chyba... bo staram się nie liczyć ciągle) dc więc @ spodziewana 2 marca, jak nie będzie to może zrobię test tak jak podałam 4 marca, o ile @ nie będzie i się odważę. Objawów żadnych nie ma, ani na @ ani na dwie kreski.

Demsik herbatka z miodem na gardzioło :) a chłopa w łeb niech nie fika o!
Remember na pewno się uda jesteśmy z Tobą i czekamy na rozwój wydarzeń
Szyszunia no seksić się seksić bo to takie rhhomantyczne miejsce, tylko może nie po francusku tylko naturalnie ;)
Neta to i za Ciebie zaczynamy już trzymać kciukasy:tak:

Koriander, Mitaka więc tak cały dzień (to już trzeci) leciało jakby chciało a nie mogło i jeszcze miałam nadzieję że to tylko taki żart i jednak się udało ale teraz na noc czuję jak już mnie powoli zalewa i jest lipa...

Także o ile dobrze pójdzie i kolejna @ nie przyjdzie to następne testowanie 24 marca - to już 8cykl i mam nadzieję że w końcu się uda i nasz bączek będzie mieć rodzeństwo!!!:-)

Witam się :) A gdzie się wszystkie podziały, że aż na drugiej stronie muszę szukać, wiosnę poczuły hę?

U mnie okresu nadal brak, dzisiaj 38 dc, rano ból podbrzusza typowo @ i wrażenie, że leci aż do tej pory :/ zmierzyłam sobie temp dzisiaj po 7 tak z ciekawości i 36,85 ale to nic i tak nie powie bo skoro nie mierze to nie będę mogła zanotować spadku. Za to ten śluz mnie zastanawia bo w środku jest biały, mleczny,rzadki a bardziej przy wejściu rozciągliwy i dość przezroczysty znów był. Nie mam twardych cycków tylko cięższe i powiększone (a też się naczytałam, że mają być twarde po bokach:P ) i mam wrażenie, że sutki są bordowo-sine ale to być może tylko happy wkręt ;) Czekam dalej.....

Ja tez się witam :tak:

Mitaka w ciązy temperatura utrzymuje się zazwyczaj powyżej 36.7 :-) ale rzeczywiście skoro nie mierzyłaś to nic ci nie powie. Sikaj na testa skoro już po terminie @ to coś powinno wyjść. I niekoniecznie na blado :tak::-)

demsik gratuluje przeniesienia synka na łóżeczko, mam nadzieję ze nam się to też wkrotce uda :-)

ancona to będziemy testować jedna po drugiej :tak: koniecznie na pozytywnie!:happy2:

reklama
Hey.oj czuc dzis wiosne.musze biec do sklepu po żonkile i tulipany poczułam klimat.Zakonczylam niewielkie wyjątkowo starania na ten miesiąc może jeszcze dzis male co nie co.zobaczymy za dwa tyg efekty.mam nadzieje ze pozytywne choć w tym miesiącu to mało prawdopodobne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry