reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
mitaka szyszunia czyli nadal nie czekacie na @, póki jej nie ma to wszystko może się zdarzyć.

Waiting
do zaciążenia wystarczy nawet raz, więc może któryś z tych dwóch był szczęśliwy. Moja koleżanka zaszła podczas jedynego razu w miesiącu, w dodatku myślała, że już po dniach płodnych jest a tu taka wspaniała niespodzianka :-) Dowiedziałaś się dlaczego mąż wczoraj zabalował?
Stwierdzil ze czuje sie jak maszynka rozplodowa i bal sie ze znowu nie bedzie dzidzi ze "zawiedzie"...

Waiting no właśnie widzę, że to częsty problem, że faceci się buntują jak wiedzą, że "tego a tego dnia " trzeba się starać, źle działają pod presją. Dlatego w tym cyklu nie mówiłam mu nic, trudno, myślę, że w owu nie trafiliśmy ale jakoś w weekend działaliśmy to nawiązał do starań i mu odpowiedziałam, że teraz to i tak już za późno, to się zdziwił i przejął jakoś. Może w przyszłym cyklu bardziej się przejmie tymi dniami.
Wcale nie łatwo tego dzidziola zrobić, w sumie to 3-4 dni w miesiącu ma się szansę... nie wiem czy w następnym cyklu się starać bo nie chciałabym rodzić w okolicy świąt, wtedy różnie z opieką jest w szpitalach, zresztą moja gin też może mieć wtedy wolne a ma mi robić cc.... No ale nie ma co rozważać w sumie, pewnie za rok zajdę albo i nie.....

Mitaka no to u mnie drugi dzień @ :wściekła/y: ale zawsze na drugi dzień bolał mnie brzuch i następnie była powódź a tu cieniutko, coś tam leci ale mało w sumie to by wkładka wystarczyła... pewnie się wstręciucha jutro rozkręci :-(
i jakoś tak w sutkach dziwnie mnie "kręci" :confused:

Ancona daj znać czy się rozkręci. Może nie.
Waiting może się psychicznie wyczerpał i potrzebujecie odpoczynku.... badania już chyba jakieś robiliście albo mieliście robić tak?może przebadajcie się "tak na wszelki wypadek" i odłóżcie starania na jakiś czas a cieszcie się seksem i sobą (wiem, że łatwo mówić)ale zdrowie psychiczne też jest ważne.
Neta też myślę, że jak teraz nic nie wyjdzie to przerwa żeby już w nowym roku urodzić
Szyszunia będą Cie uczyć wykresików npr a to Ty ich możesz uczyć :P

Clearblue cyfrowy wykazal ciaze ! Nie moge w to uwierzyc! Ciesze sie i martwie....

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 79
remember i dlaczego się martwisz? kurde też bym tak chciała albo w te albo we wte a nie test negatywny znowu - @ dalej nie ma. Teraz to już uroczyście oświadczam, że nie będę wspierać biznesu testów ciążowych i jak zrobię to dopiero za tydzień czyli Neta testujemy razem jak coś ;) miłego dzionka Paniom życzę :tak:

A przypomniało mi się :P mąż się obudził przestraszony w nocy (i mnie przy okazji) bo śniło mu się, że skorpiony go oblazły- na co ja bez namysłu " a wiesz to nic, bo jak się udało to w listopadzie to akurat skorpionek będzie to mogą cie obłazic" na co on "a" .No i po horrorze :P To tak z cyklu rozmowy nocą ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ancona daj znać czy się rozkręci. Może nie.
Waiting może się psychicznie wyczerpał i potrzebujecie odpoczynku.... badania już chyba jakieś robiliście albo mieliście robić tak?może przebadajcie się "tak na wszelki wypadek" i odłóżcie starania na jakiś czas a cieszcie się seksem i sobą (wiem, że łatwo mówić)ale zdrowie psychiczne też jest ważne
Moja "maszynka rozplodowa" wczoraj sie zlamala.a mowia ze kobieta zmienna jest.jak tu za facetem nadarzyc.przedwczoraj zalewa smutki % a wczoraj ja ide grzecznie spac zeby nie czuł sie wykorzystywany i co.... I zostalam zmolestowana:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry