remember.me
Fanka BB :)
Koriander tak zatestowalam i to samo blada kreska. jutro zrobie cyfrowy test. to juz 27 cykl staran od porodu.... trace nadzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stwierdzil ze czuje sie jak maszynka rozplodowa i bal sie ze znowu nie bedzie dzidzi ze "zawiedzie"...mitaka szyszunia czyli nadal nie czekacie na @, póki jej nie ma to wszystko może się zdarzyć.
Waiting do zaciążenia wystarczy nawet raz, więc może któryś z tych dwóch był szczęśliwy. Moja koleżanka zaszła podczas jedynego razu w miesiącu, w dodatku myślała, że już po dniach płodnych jest a tu taka wspaniała niespodzianka :-) Dowiedziałaś się dlaczego mąż wczoraj zabalował?
HAHAHA mam to samo;-)No i czekam dalej co to będzie (uczucie, że coś gdzieś jakby leci od czasu do czasu, ale w gatkach sucho).
trzymam za słowo kochana, będę prymuską, hihi aż w końcu wykresiki zaczną mi się po nocy śnic 

Moja "maszynka rozplodowa" wczoraj sie zlamala.a mowia ze kobieta zmienna jest.jak tu za facetem nadarzyc.przedwczoraj zalewa smutki % a wczoraj ja ide grzecznie spac zeby nie czuł sie wykorzystywany i co.... I zostalam zmolestowanaAncona daj znać czy się rozkręci. Może nie.
Waiting może się psychicznie wyczerpał i potrzebujecie odpoczynku.... badania już chyba jakieś robiliście albo mieliście robić tak?może przebadajcie się "tak na wszelki wypadek" i odłóżcie starania na jakiś czas a cieszcie się seksem i sobą (wiem, że łatwo mówić)ale zdrowie psychiczne też jest ważne