reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
zupełnie inaczej się wstaje, kiedy słonko świeci;)ja jutro wracam dziewczynki do pracy :baffled: ale jak trza to trza;-)waiting - pąki na drzewach będą się rozwijać to i w naszych brzuszkach fasolki zaczną:-Dmiłego dnia życzę wszystkim

No tak, jak się na forum tak często bywa, jak ja ostatnio, to później się pół godziny nadrabia temat ;-)

Witajcie Dziewczynki w ten prześliczny wiosenny dzień! :-)
Demsik, no to teraz niech chłop nie próbuje podskakiwać, bo popamięta :-D Ja też się boję robić testy, dlatego już nawet nie próbuję robić przed terminem @, bo pamiętam rozczarowanie w grudniu, całą wigilię miałam skopaną... Trzymam kciuki, za testowanko, mam nadzieję, że zaczniesz piękną wiosenną falę dwóch kreseczek :-)
Waiting, mnie też żal sciska jak widzę ciążowe brzuszki, ale cóż trzeba czekać na swoją kolej, kiedyś to musi nastąpić :) Oczywiście im bliżej testowania tym trudniej zachować spokój :baffled: Powodzenia na egzaminach! I bez żadnych złych myśli do niedzieli, cycki w górę i bez smutasków proszę! :-D
Neta, u mnie w sumie nic nowego poza tym, że wiosna przyszła i jak tak słoneczko świeci to aż chce się żyć! Kolejny weekend chyba poświęce przygotowaniu wiosennych rozsad, szczególnie, że inaczej mogę nie wytrzymać z niecierpliwości, bo to przed samym terminem @ będzie. Szkoda, że u ciebie się @ pojawiła, mam nadzieję, że nowy cykl przyniesie dobre wieści, tym bardziej że zamierzasz odpuścić ;-)
Ewa 1985, w takim razie mega kciuki za nadchodzący cykl trzymam!
Kogasica, trzymam kciuki za nowy cykl!
Mitaka, tak mi przykro, miałam wielką nadzieję, że Ci się uda :-( Powodzenia w nowym cyklu :-)
M-s piękny teścik może jak się napatrzymy to same taki zobaczymy u siebie? ;-)
Szyszunia, no to uważajdcie, bo skoro odkładacie, czyli odpuszczacie, to jest duża szansa, że niedługo usłyszymy radosną nowinę ;-)

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań

Demsik - 7 marca / 1 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Naeta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań

dziewczynka​ jednak systematycznosc poplaca :-) ja w tym cyklu wiem ze nic z tego bo sie intensywnie nie staralismy.zaliczylismy tylko dwa dni plodne i nie bede robila testu...chyba ze sie dpozni.wiec jestem na totalnym luzie.wczoraj wypilam drineczka i przewracalam sie na snowboardzie.... Nie ludze sie i dzieki temu nie mam stresow.ale nastepny cykl juz moze byc bardziej nerwowy.no chyba ze udami sie zachowac spokoj :-)

a ja położyłam mojego bąbla spać, a potem ruszamy w rejs na świeże powietrze:tak:

no i co???????????????zegar jest mniej dokładny!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przylazła w 29dc, tak jak teraz wypadało:angry:

Ostatnia edycja:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań

Demsik - 7 marca / 1 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Neta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań

Poprawiłam swojego nicka bo wpisało Ci sie Naeta :-)

Demsik szkoda :no: to cykle nam się zrównały :) i z Mitaką i Kogasicą chyba też :)

a wiecie co jest najgorsze????że mojego B kuzynka jest w ciąży - dziś się dowiedziałam...cieszę się jej szczęściem, ale wiecie jak to jest... tak Neta- jak tak dalej pojdzie to jeszcze będziemy testować w jednym dniu hihi:tak:

Demsik nosz cholera jasna by wzięła te małpiszony :wściekła/y:
To żadnej się nie udało w tym cyklu czy zapomniałam o którejś szczęściarze ;)

Ja mam dylemata teraz bo praca mi się szykuje na czerwiec prawdopodobnie (80%) no i jak zaciąże to popracowane ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

reklama
Hej laseczki

demsik kurkaaaaaaaaaaaa noż! Słuchajcie musimy się spiąć do kupy i wypracować średnią w tych nowych cyklach bo nam się zaniży :-D A mamy przecież piękną listę pozytywnych teścików już :tak:
mitaka a praca na zlecenie? Może warto mimo wszystko próbować?

Czy wy też macie takie wahania nastrojów przy tych starankach:confused: :angry: Jak nie euforia to dół totalny, już niech się to wszystko skończy bo to zupełnie nie dla mnie :baffled::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry