reklama

Staraczki styczniowe 2013

Czesc dziewczyny.dzis kolejny powiew wiosny.oby to trwalo jak najdłużej.chyba ten miesiąc i nasze cykle malo szczesliwe sa.ale może za to pozniej będziemy mialy wysyp 2 kresek :-)Oj strasznie sie dziś nie wyspalam... Musze sie wspomoc filizanka kawy.miłego dzionka życzę

reklama
Koriander dokładnie mam tak samo jak nie poryw energii to dół totalny, że z łóżka się wstawać nie chce (i nic słońce nie pomoże nawet) no ale fakt kiedyś to się musi skończyć.
A praca ma być stała w banku więc w sumie git malina bo blisko i ogólnie w naszej mieścinie jest lipka z pracą jakąkolwiek. No ale 100% pewności właśnie nie mam więc sama nie wiem co robić (do czerwca daleko :/ )

A w tym miesiącu doszłam do wniosku, że nie będę jednak robić testów owu bo nie chcę rodzić na koniec roku i będziemy się bzykolić jak nas najdzie chęęęć (skoro teraz nie wychodziło to może znowu nie wyjdzie, a jak wyjdzie no to wyjdzie - tylko ta praca ehhh, zawsze coś, zawsze coś, wypadałoby przekalkulować co się liczy bardziej).

Miłego dnia życzę :-)

mitaka super jakbyś pracę dostała, może właśnie na tym się teraz skup, odciągniesz myśli od staranek i...zajdziesz :-p:tak:

A co u reszty stycznióweczek-lutóeczek-marcóweczek??

Hej :)
Waiting, ty tutaj nie gdybaj, bo jeszcze wszystko się może wydarzyć :-) Ja też w tym cyklu mam luzik, więc w zeszłą sobotę sobie zrobiłam radosną alkoholizację, a co :-D Teraz będę ostrożniejsza, ale to tak tylko na zasadzie na w razie wu, bo póki co to się nie nastawiam.
Demsik, co za wredota z tej... wredoty! A miałam nadzieję, że rozpoczniesz marcową listę zaciążonych... Mi też ostatnie 2 cykle @ przyłazi wcześniej zamiast nie przyjść wcale :wściekła/y: Niech sobie @ szybko idzie precz, żebyś mogła rozpocząć nowe staranka :-)
Neta, wybacz, to było niezamierzone :zawstydzona/y:
Koriander, masz rację, nie ma co się obijać, bo koleżanki wcześniej nam taką ładną średnią wypracowały, a my co? :szok:
Mitaka, powodzenia z pracą, świadomość posiadania pracy, zawsze poprawia samopoczucie, no i rzeczywiście na chwilę zajmiesz się czymś innym i kto wie,kto wie, może zaraz usłyszymy radosną wieść ;-)

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań
Demsik - ... / 2 cykl starań

Dziewczynka86 - ok. 10 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Neta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań

Ależ tu cisza, musiałam Was na drugiej stronie szukać.
Ja mam dziś 3 dc ale @ dopiero jakby się rozkręcała, więc pewnie znów będzie długa i obfita. A już myślałam, że do normy wszystko wróciło.
Dziewczynka i waiting, Wy niedługo testujecie?

hej dziewczynki, ja dziś pierwszy dzień po chorobowym w pracy i ciężko było, ale już jestem w domku na szczęście. jutro mój miki ma urodzinki:-Dale wyprawiam w sobotę:-)

Mitaka - co będzie miało być z tą pracą, to będzie, samo się wyjaśni:tak:

odnośnie tych staranek to ja wczoraj miałam takiego doła - świat mi się zawalił, ryczeć mi się chciało, jeszcze rano mnie trzymało...a mój jeszcze się zapytał "czemu dostałaś ten okres":angry:kurde, kurde, kurde!!!!!jakbym to ja tylko dziecko robiła, eh...

miłego wieczorku, ja zaraz idę wziąść prysznic i trochę odpocząć, ale wiecie co wam powiem - ze ja i tak Was podziwiam - mierzycie temperaturę, testy owulacyjne, śluz dokładnie badacie itd itp - szacunek:tak::tak::tak:

Hey. Ja sie nie wypowiadam dziś bo ciężki dzień. Jeszcze mi krew z nosa leciała i teraz z watą w kinolu leże półżywa a dziś miałam się uczyć na kolejne egzaminy :(
Neta81 testujemy :) a przynajmniej jeśli o mnie chodzi to zrobie teścik w poniedziałek jeśli w niedziele nie przybędzie bo zwykle mam regularne. ALe raczej mało prawdopodobna fasolka w tym cyklu wiec sie nie nastawiam, wrecz przeciwnie jestem pogodzona ze jej nie będzie .....

reklama
Czesc dziewczyny.a co poczulyscie wiosne i dlatego cisza na foeum? :-)Kolejny ciezki dzien przedemna . Kolejny zaspany poranek.kolejne pobudzanie kawa.kiedy ja sie wyspie'??? Chce juz maj!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry