reklama

Staraczki styczniowe 2013

hej laski 100 latek dla Was !
Tak podczytuję, że nie chcecie teraz się przytulać, żeby dzidzia nie była grudniowa :)
Moja Amelka jest grudniowa - i jest cudowna !!! a do wszystkiego pierwsza :) Przynajmniej juz w tym roku do p-la mogła iśc od wrzesnia bo rocznikowo 3 latek :)) Super są grudniowe maluchy !

reklama
Kochane babeczki jestem jeszcze w PL... lecę za tydzień w sob 16/03 :-):-)
Nie pisałam bo cały czas zajęta na maxa, nawet luzów nie miałam, 8-16 na wielkich obrotach, później dom, nauki, babci 80-tka, spotkania z fotografami, w sali weselnej itp...
Jak wiecie starania na razie odroczone do maja/czerwca.... ale zobaczymy co los przyniesie:tak:
Czytam Was tylko z maila, wiec tak szybko szybko, ale myślami cały czas z mamuśkami i staraczkami....
Trzymam za Was kciuki...Powodzenia

Babeczki z okazji naszego święta spełnienia marzeń :)

hej laski 100 latek dla Was !
Tak podczytuję, że nie chcecie teraz się przytulać, żeby dzidzia nie była grudniowa :)
Moja Amelka jest grudniowa - i jest cudowna !!! a do wszystkiego pierwsza :) Przynajmniej juz w tym roku do p-la mogła iśc od wrzesnia bo rocznikowo 3 latek :)) Super są grudniowe maluchy !

Ależ oczywiście, że grudniowe dzieciaczki są cudowne, nie o to chodzi:happy: ja po prostu wolałabym nie trafić na oddział w okresie świątecznym, tylko o to chodzi :-D

W końcu piątek
:-)

Witajcie sobotnio... cisza jak makie zasiał..
Jakieś nowe testowanka?

Zima u nas wróciła a już tak ładnie było

:eek:

Ja mam już 6 dc a okres nadal trwa... ciekawe kiedy ja w tą ciąże zajdę w tym tempie, jak tu wszystko poprzestawiane w organizmie pewnie...

cześć. Rzeczywiście sicha i spokój. Wszystkie się weekendują. Ja chyba nie muszę mówić, że wczoraj w moim wdzianku dużo się działo.
Jutro mam termin @ , cały cykl nie mierzyłam temp. więc wiem, że to niemiarodajnie ale dziś rano zmierzyłam sobie tempkę i miałam 37,00 a wpoprzednim cyklu dzień przed @ miałam 36,4 i poprzednio cały tydzień brzuch mnie bolał i dzień wcześniej co chwile latałam do łazienki sprawdzić co i jak i setki objawów miałam a dziś spokój. Zero bólu brzucha jakiś dolegliwości, objawów. Czyżby mój organizm na spółkę z psychiką przestały świrować??? Bardzo możliwe. Jednak dalej czekam z pokora na jutrzejszą @ i nie napalam się na fasolkę. Jak po dniu kobieta dziewczynki ??

waiting nie czekamy ;-) Trzymam &&&&&
Ja dzień po dniu kobiet podwinęłam rękawy i ulepiłam z eMem 111 pierogów ruskich:-D takie romantyczne lepienie.
Poniżej dowód
:-D 2013-03-09 13.52.18.jpg

Waiting mam nadzieję, żę jutro II zobaczysz :tak::-)

[SUB]Szyszunia[/SUB] no pełen podziw :szok::happy2:

Kogasica, Koriander, demsik i reszta dziewczynek gdzie jesteście?

A ja sobie dziś kupiłam różowe spodnie, a co ! :-D

Neta 81 bardzo bym chciała. Dziwne że brzuch mnie ani troszke nie boli...... zobaczymy co się jutro będzie działo. Czy @ nadejdzie od samego rana psując humor czy bedzie jakas nutka nadziejii:confused:

reklama
hej dziewczynki, jestem i ja:-D:-D:-D:-Dprzez weekend mało czasu, bo w piatek po pracy od razu do garów, dziś od rana też latan ie- robiłam mojemu synkowi 3-latka no i tort musiał być z bobem budowniczm- wiecie jak musiałam się starać, żeby wyszło:-)ale wszystkim smakował!!!stęskniłam się za wami mocno:tak:coś dwóch kresek osdtatnio tu brak- KOCHANE DO ROBOTY:happy2:ja po antybiotyku, który mi lekarz przepisał jestem sucha jak wiór:shocked2:
spokojnej nocki buziolki dla was:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry