reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Heyoooooooooooooo. Wstałam dzis rano ( sądny dzien nadejścia @) a tu cisza póki co ale jest dopiero 8.30. Dziwne jest to ze temperatura dalej 37.00 a tak jak mówiłam w ze w zeszłym cyklu to była 36.4 nie wiem moze jakies przeziebienie mnie lapie. Nie wiem. I brzych mnie nie boli. Tak lekko w krzyzach mnie pobolewa. chcialam test zrobic rano ale moj mi zabronil, nie chce mi sie czekać na tą @ . Obudziła sie we mnie iskierka nadzieji....:baffled:

to tak jak ja - też się alkoholizuje;-)póki jeszcze możemy:-D kogasica28 działaj, bo musisz przerwać złą passę i powiadomic o dwóch kreseczkach:tak:

a ja dziś wstałam, podnoszę rolety, a tu...............ŚNIEG:baffled:

przełamałam sie zrobiłam test i standatdowo I kreska. Czekam na @

Sądząc po godzinie to nie robiłaś z porannego moczu? Mnie w 37 dc w drugiej ciąży wyszedł bladzioch, w dniu spodziewanej @ i to jeszcze nie z porannego moczu na 100% nie zobaczyłabym nawet cienia. Jak małpiszon nie przylezie to powtórz rano. Nadal trzymam &&&&&

Ja mam 7 dc i w końcu tylko lekkie plamienie, za jakiś tydzień będą płodne, bardzo starać się nie będę ale unikać też nie :wink:

wiem wiem że nie z porannego :)
A z tymi testami i poziomami hcg to właśnie różnie bywa bo jednej koleżance tak jak mówisz dopiero 3 dni po terminie @ pojawił sie bladzioch a drugiej dwa dni przed terminem był bladzioch a w terminie @ popołudniu już dwie wyraźne
ech jak nie przyjdzie to poczekam do wtorku rano :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry