reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
OooOOOoo ja bym tak już chciała się nie wysypiać bo na razie to na zapas śpię po 10h :-p pozytywy bezrobocia ;) Ide palmiska dłubać bo już mi się deadline zbliża. Pooooozdrawiam :)

Wiecie co doszłam do wniosku że ginekolog się chyba pomyliła bo mi powiedziała Pani fasolinka ma 38 mm, a chyba chodziło jej 3,8 mm.Ja już nie wiem ja mówię ważne że bije serduszko :)

Piatek weekendu poczatek.czesc.co tu taka cisza? Jak zwykle zaczęłam dzień od kawy.mam nadzieje ze czas szybko zlevi bo.... jutro sie wyspue:-)W niedzielę @ oby malpa tak szybko poszla jak szybko przyjdzie i nowe intensywne starania.no i w trakcie mojej @ mąż zostanie wygoniony na badania białej armii ;-)
Miłego dnia
A bedziecie świętować nasz babskie święto? Ja nie wiem co moj planuje ale ja kupilam... Gorset dość wyluzdany :-) z futerkiem przy biuscie kurewsko koronkowy hehe mam zamiar mojego zaskoczyc i dziś sie w niego ubrac.ale będzie miał mine i język do ziemi :-D

Cześć laseczki!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TEGO PIĘKNEGO, UROCZYSTEGO ŚWIĘTA!!! :-D

u mnie dziś skok temperatury, więc testy się nie pomyliły i wskazały owulacje ;-) A my jakoś się zbytnio nie przykładamy do pracy, trochę mnie wizja porodu w grudniu ostudziła :eek: Nie wiem czy nie przeczekać ale z kolei trudno to zaplanować :rofl2:
Dziś dostałam w pracy tulipany i czekoladę i się objadamy :-p
A co u was? Co tu taki zastój??
waiting ja też się dobudzam kawą zwłaszcza że mam strasznie niskie ciśnienie :tak:i bardzo ją lubie :-p Super takie seksowne wdzianko!
Szyszuniu dawno nie pisałaś?
Netka, demsik, ancona, dziewczynka, mitaka i cała reszta hallooo?

reklama
Waiting ożesz Ty :-) ale żeś wymyśliła diablico :) ale bardzo bardzo fajny pomysł. Ja gdzieś słyszałam wypowiedź jakiejś tam celebry pt jak robić żeby facet jadł nam z ręki (do czego się stosuję, a jak :P ) : "być damą w salonie, kuchtą w kuchni i kurwą w sypialni" i włalaaa działa jak się patrzy, faceci są mało skąplikowani ;)

Szyszunia to tam pewno ostro się na Paryż szykuje jak już nie poleciała ;)

Ja też ja też siorbie kawe codziennie, ale od 2-óch dni ni mam mleka więc już nie z takim entuzjazmem pfe fuj
A! Przyszły mi te testy owu no i korci żeby się jednak w tym miesiącu pobawić, oj korci, korci :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry