reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
cześć. Kolejny wiosenny dzień.. lubieeeee !!!
Ello z wapnem to racja pomaga :):)

Niespodzianki męża dzień drugi. Przychodze do domu po pracy. biore sie za gotowanie obiadu a tu mój (ktory powinien byc w pracy) wpada w przerwie na lunch do domu. A po co? Na szybki numerek. Zrobił co mial zrobic i poszedl dalej do pracy..... :laugh2:

Waiting hehehe ale będziecie mieli co wspominać kiedyś kochana :-) podobają mi się takie spontany, ale ja to ogólnie zboczuch jestem :-p

Zaczęłam sobie pisać pamiętnik na ovufriendzie coby Was tu już całkowicie nie zamęczać, powiem Wam, że fajnie tak walnąć całą stronę swych przemyśleń, pomaga :laugh2:

mitaka ja chętnie poczytam Twoje przemyślenia :tak:

waiting niezła niespodzianka :-p:-D fajny ten mąż :-)

demsik, dziewczynka, co u Was?

koriander dawno nie pisałaś, jak się czujesz?

Nareszcie PIĄTEK :happy2:Wiem, że szybko zleci weekend, ale i tak się cieszę. Byłam dziś u fryzjera, tradycyjnie farbowanie + podcięcie. Na weekend majowy wyjeżdżamy i chcę w miarę dobrze wyglądać. Jeszcze schudnąć by się przydało:baffled::happy2:

Neta to teraz sexi laseczka z Ciebie pewnie :-D taka odmiana na wiosnę ahhhh. A na weekend gdzie się wybieracie w jakieś konkretne miejsce? Może ten relax pozytywnie odbije się na niektórych sprawach ;)

Ajjj tam moje przemyślenia.... aż się zawstydziłam, nie będziecie przecież tego czytać, nudaaa, nie mam talentu blogerskiego :P ale jak coś to http://ovufriend.pl/tresc-pamietnika,246.html ;) nic nowego wszystko to już wiecie ;)

Miłego dnia jeszcze słonecznego i niewielkich burz bo podobną będą u niektórych

MITAKA poczytałam Twoje wynurzenia :-)podobają mi się :tak:
Co do wymodzenia czegoś w Zamościu lub Lublinie to musiałabym mieć owu w 32 dc .... :rofl2: No ale jedno dzieciątko Made in Lublin już mamy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry