Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cześć. Kolejny wiosenny dzień.. lubieeeee !!!
Ello z wapnem to racja pomaga
Niespodzianki męża dzień drugi. Przychodze do domu po pracy. biore sie za gotowanie obiadu a tu mój (ktory powinien byc w pracy) wpada w przerwie na lunch do domu. A po co? Na szybki numerek. Zrobił co mial zrobic i poszedl dalej do pracy.....
Waiting hehehe ale będziecie mieli co wspominać kiedyś kochana :-) podobają mi się takie spontany, ale ja to ogólnie zboczuch jestem
Zaczęłam sobie pisać pamiętnik na ovufriendzie coby Was tu już całkowicie nie zamęczać, powiem Wam, że fajnie tak walnąć całą stronę swych przemyśleń, pomaga
Nareszcie PIĄTEK Wiem, że szybko zleci weekend, ale i tak się cieszę. Byłam dziś u fryzjera, tradycyjnie farbowanie + podcięcie. Na weekend majowy wyjeżdżamy i chcę w miarę dobrze wyglądać. Jeszcze schudnąć by się przydało
Neta to teraz sexi laseczka z Ciebie pewnie taka odmiana na wiosnę ahhhh. A na weekend gdzie się wybieracie w jakieś konkretne miejsce? Może ten relax pozytywnie odbije się na niektórych sprawach
Ajjj tam moje przemyślenia.... aż się zawstydziłam, nie będziecie przecież tego czytać, nudaaa, nie mam talentu blogerskiego ale jak coś to http://ovufriend.pl/tresc-pamietnika,246.html nic nowego wszystko to już wiecie
Miłego dnia jeszcze słonecznego i niewielkich burz bo podobną będą u niektórych
Mitaka laska to ja bym byla jakbym sie pozbyla tej opony z brzucha... musze cos z tym zrobic koniecznie.
jedziemy do Zamoscia i do Lublina, ale wtedy wypada mi niestety @
MITAKA poczytałam Twoje wynurzenia :-)podobają mi się
Co do wymodzenia czegoś w Zamościu lub Lublinie to musiałabym mieć owu w 32 dc .... No ale jedno dzieciątko Made in Lublin już mamy