Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mam dziś 12 dc, wczoraj robiłam test owu, oczywiście negatywny, pewnie owu będzie jak zwykle ok 17 dc. Nie wiem jak ze starankami, bo ostatnio mnie mąż denerwuje jakoś, dziwne to jest, że wtedy, kiedy wypadałoby poserduszkować jakoś nam nie wychodzi, np. kłócimy się. I jak tu dzieci robić 

zazdroszczę 

teraz 12dc więc OWU przede mną, przed Tobą Mitaka także, więc staramy się, oj staramy, tyle,że ja pt-sob-ndz jestem w delegacji poza domem
a jakoś wypadnie owu, więc w pt rano przed wyjazdem zmolestuje faceta- a co!!!!niech wie, że kobieta rządzi, a potem mam niecny plan

powiem póki co, że w ndz mój ma imieniny a ja powinnam wrócić wieczorem dość późno, ale kto wie

czego się nie robi dla naszego szczęśćia

całuski dla Was i cieszę się,że u Was wszystko oki, u zafasolkowanych także:-)
Ale najważniejsze, że już wiesz, że wszystko jest w porządku i życzę Ci żebyś już więcej stresów w ciąży nie miała :-)
Ale spoko, bzykanko było w sobotę, poniedziałek, dzisiaj mu już nie popuszczę (rano mnie jeszcze brzuch bolał, więc może jeszcze pęcherzyk nie pękł, poza tym mamy przecież 24h), więc w tym cyklu działamy wedle zasady seksu co dwa dni. 

mi za ok 6-7 dni powinien pojawić się "glut" sugerując się poprzednim cyklem. A wiesz taki wyjazd to może dobrze zrobić, plemniorki mogą się przechomikować albo w związku z nim może się coś przesunąć i jak znalazł może być
A mówią, że dzieci mało. Ale odreagowuje te wszystkie frustracje sportem jak się zajade przez 1,5 godz ćwiczeń tak już mi ok
ja pierdziu...!!!ludzie ludziom potrafią podnieść ciśnienie...wkońcu skwitowałam,że jak urodzę, to dam znać
, którą uwielbiam;-)
Chyba czas powiedzieć sobie dość w tym temacieczyli możecie zacząć działać:-) trzymam kciuki, dopisz się do listy testowań, pewnie około 12-15 maja testowanko wypadnie?Hejka Kochane16.04 dostałam @
5 tygodni od zabiegu